seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 29.7.-4.8.2021

Kotimaa | 29.07.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

OINAS 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tuletko toimeen, vaikka parisi ei olisi juuri nyt täysillä läsnä? Koeta tukea häntä ja kysyä pikemmin kuin suutahtaa.
Työ: Voit taas heittäytyä omaksi uteliaaksi itseksesi. Lomakauden päättyminen näyttää antavan uutta tilaa.
Raha: Syytä katsoa taloustilanne erityisen rauhallisesti. Omaisuuteesi ei ole luvassa mitään lisää, ja vanhastaan olet jo ollut hieman törsäilevä

HÄRKÄ 20.4.-20.5.

Rakkaus: Joudut luultavasti tulemaan toimeen vailla suurta intensiteettiä tai fyysistä kosketusta, sillä Venus ei nyt juuri katso härkien suuntaan.
Työ: Haluaisit välitöntä hyötyä. On kuitenkin hyvä ymmärtää, että palkkatöissä sinulta odotetaan laajempaa näkemystä. Kauppiashärille viikko on hyvä.
Raha: Yllättävä omaisuuden lisä ei luultavimmin ole käteistä rahaa, vaan jotain pysyvämpää.

KAKSONEN 21.5.-20.6.

Rakkaus: Sinkkukaksosten tekojen seuraukset näkyvät enemmän kuin tasaavasti parisuhteessa olevien. Seikkailut on sinkuilta seikkailtu,
ja jompi kumpi joutuu nuolemaan haavojaan.
Työ: Lopeta puheet ja ala kuunnella. Hyödynnä sitä, mitä ympärilläsi jo on, niin saat mukaasi muidenkin innon.
Raha: Jaksatko yhä pitää huolta rahoistasi? Näyttäisi kannattavan, sillä yleisesti jakso on epävakaa.

RAPU 21.6.-22.7.

Rakkaus: Riitelet ylipäätään aika herkästi, ja nyt taipumuksesi saa itsesikin tuntemaan olosi surkeaksi.
Työ: Ravut, jotka ovat aktiivisessa työelämässä tuntevat ehkä väsymystä. Kannattaa panostaa niihin töihin, joita tehdään kotona ja vapaa-ajalla.
Raha: Ota tilanne haltuun, ja päätä itse, mihin sinulla on varaa ja mihin ei. Kohtalolta ei ole tulossa ylimääräistä vetoapua, jos ei uhkiakaan.

LEIJONA 23.7.-22.8.

Rakkaus: Pistä panoksia kiinni ulkonäköösi. Hän huomaa sen kyllä, ja vaikka ei, itsellesi tehty hyvä teko nostaa itsetuntoasi.
Työ: Olisi taas hyvä muistaa luottaa muihinkin. Se nyt vaan on niin, että tilastollisestikaan et aina ja kaikessa voi olla paras.
Raha: Nyt on oikea hetki vakauttaa talous. Laske tuleva tarkkaan, ja selviät varmasti hyvin loppukesän yleensä nihkeästä tilanteesta.

NEITSYT 23.8.-22.9.

Rakkaus: Tie vällyjesi väliin kulkee nyt silmiesi kautta. Varo silmäpeliä, jos et ole valmis seurauksiin, ja kokelaita katso todellakin sillä silmällä.
Työ: Haluaisit jälleen tehdä askareesi rauhassa. Käsillä on tavallista isompi taakka. Tee työnjako niin, että saat hoitaa edes jotain omin päin.
Raha: Luvassa on neitsyille taloudellisesti keveämpi jakso. Ehkä ei nyt ihan arpajaisvoittoja, mutta mukavampi tilanne kuitenkin.

VAAKA 23.9.-23.10.

Rakkaus: Flirttailu on vahvin puolesi. Ota se käyttöön, sillä viaton flirtti lämmittää muuten vaisua viikkoasi.
Työ: Viikko on hankala, sillä töissä kohtaat tilanteen, joka ei vastaa omaa oikeustajuasi. Se on vaakana sinulle raskasta.
Raha: Tehdyt päätökset kantavat hedelmää, ja tämä tarkoittaa positiivista, ei huonoa. Lisäksi Fortunan suosio liihottelee lähelläsi.

SKORPIONI 24.10.-22.11.

Rakkaus: Viikonlopun jälkeen eli jakson lopulla koittaa intensiivisin vaihe. Malta odottaa. Kun hetki tulee, älä pelkää.
Työ: Jollakin lähelläsi on jokin huoli. Käytä tuntemuksiasi ja juttele muille. Olet väline, joka voi parantaa yhteisösi oloa.
Raha: Olet itsekäs, ja se ei periaatteessa olekaan huono juttu, jos ajattelee säästeliäisyyttä. Mutta rahalla on muutakin merkitystä kuin kasaantua nurkkiisi.

JOUSIMIES 23.11.-21.12.

Rakkaus: Voisit kokeilla tällä jaksolla olla itse hieman estottomampi, sillä Venukselta taivaalta ei ole tulossa isoja liikkeitä.
Työ: Tarjolla on paljon rutiininomaisia tehtäviä ja töitä, jotka sitovat sinut paikkaan. Ole viisas ja sopeudu niihin nyt.
Raha: Jakso on rahamielessä jousimiehille tasainen, vaikka muutoin yleisasetelma on vaikea. Saatat kohdata kateutta.

KAURIS 22.12.-19.1.

Rakkaus: Maamerkkinä kärsit ensimmäisten joukossa, kun jakso on hieman vaisu romanttisesti. Älä hae haasteita.
Työ: Kauriillekin on haastavaa, kun joudut kiinnittämään huomiota paljon yksityiskohtiin ja ratkomaan pikkujuttuja.
Raha: Kannattaa pitää mielessä, mitkä rahat olet ajatellut laittaa sivuun ja mitkä taas kuluvat arjen pyörittämiseen. Älä sekoita näitä kahta.

VESIMIES 20.1.-19.2.

Rakkaus: Viehtymyksesi uutta kohtaan voi olla kohtalokas, jos olet varattu. Hän ei nimittäin tiedä
haluistasi, jos et kerro, ja silloin voi tulla kolmas pyörä peliin.
Työ: Pistä tällä viikolla kaikki paukut siihen, että viihtyisit töissäsi. Koeta nähdä hauskat puolet. Muuten viikko voi olla raskas.
Raha: Näyttää siltä, että tehdyt lupaukset ja suunnitelmat saavat kyytiä, sillä alkava viikon jakso on tililläsi sangen töyssyinen.

KALAT 20.2.-20.3.

Rakkaus: Romanttisesti jakso ei ehkä ole suurenmoisin, mutta olet nauttiva roimasti ystäviesi kanssa, ja pystyt antamaan heille paljon.
Työ: Voit kyllä tehdä jälleen mielesi mukaan, kunhan katsot, että myös yksityiskohdat sujuvat ja olet osa tiimiä.
Raha: Rahahuolesi näyttäisivät tasaantuvan omalle normaalille tasolleen. Älä erehdy pitämään sitä lupauksena asioiden pysyvyydestä.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!