Seiskan horoskooppi 25.2.-10.3.2021

Kotimaa | 25.02.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle kahden viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Oinaille ei löydy rakastajia tai rakastajattaria liukuhihnoilta. Älä hukkaa sitä tilannetta, joka sinulle tarjotaan, jos se tuntuu oikealta.
Työ: Menossa saattaa olla jonkinlainen testi, mikään muu ei selitä sitä, että eteen tulee monta vaikeutta nopeasti. Koeta pärjätä sillä, mitä pidät parhaana puolenasi.
Raha: Nopeus on valttia, sekä tiukka laskelmointi. Tilanne voi olla vaarallinen, joten ole tarkkana.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Voisit välttää edessä olevan ottamalla ritolat. Mutta onko yksin olo oikea tapa hoitaa ystävyyttä ja rakkautta?
Työ: Käytä apuvälineitä. Kaksiviikkoinen jakso ei tuo helppoja tilanteita, mutta lähelläsi on apuja. Se voi olla kokeneempi kollega tai vaikka tavallinen työkalu.
Raha: Väsyneenä teet helposti virheitä, joten joko vältä dramaattisia vetoja tai mieti niitä ainakin tarkkaan.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: On vaikea sanoa, miten löytää ratkaisu, kun ystäväsi ja sinun välejä kalvaa väite, jonka hän uskoo todeksi. Ehkä pitää vain odottaa?
Työ: Kyllä kyllä, työt ylipäätään vaativat nyt enemmän kuin ennen, mutta nämä viikot tarjoavat myös mahdollisuuden irrotella huumorilla.
Raha: Olisi mukava hemmotella ystäviä ja läheisiä, mutta on syytä muistaa edessä olevat menot.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Voit ihan hyvin unohtaa hillityt säännöt alkujaksosta, kun täysi kuu villitsee. Käytä kiihko hyväksesi!
Työ: Varsinkin rapunaisilla on nyt vahvuus ansiotöissä. Avuksi tulee kyky verkottua ja käyttää yhteistä osaamista.
Raha: Kannattaa kuluttaa rahaa ja yrittää ansaita asioista, jotka ovat yksin sinun hallussasi. Rahoissa ympäristö ei näinä kahtena viikkona auta.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: On hetki tehdä valintoja. Tämä ei koske vain romanttista rakkautta, vaan ehkä joudut pohtimaan jotain ystäviesi kanssa.
Työ: Jokin haittaa työntekoasi. Älä kuvittele kärsimyksen tai odottamisen ratkaisevan mitään. Sinun on pakko ottaa asiat puheeksi ja etsiä parannusta.
Raha: Koeta pelastaa, mitä pelastettavissa on. Yleensä paras keino on säästää. Voit myös pyytää apua.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Kun läheinen ärsyttää, voi joskus olla loogisin vastaus muuttaa itseäsi. Ei paras neuvo, mutta sillä pärjäät kaksi vaikeaa viikkoa.
Työ: Tunnelma voi olla väsynyt, mutta älä yhtään pelkää. Mikään ydinosaamisesi alue ei ole hävinnyt, olet vahvoilla.
Raha: Monen muun tilannetta vastoin näytät pystyvän kellumaan rahareikien välistä. Älä ärsytä muita.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Jokaisen on syytä kyetä tekemään yhteistyötä kaikkien läheistensä kanssa. Mutta rakkaaltasi voit vaatia enemmän – kunhan annat itsekin.
Työ: Mieti arvojasi. Eteen tulee tilanne, jossa voit loistaa muiden saavutuksilla. Eettisesti en sitä neuvo.
Raha: Olet lähes tasoissa sen kanssa, mitä voit saada taloudellisesti aikaan. Jos löydät lisätöitä, kannattaa tarttua toimeen.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Oletkohan sittenkään yhtä hyvä rakkaallesi kuin ajattelet olevasi. Kannattaako olla vihainen vai sanoa rauhallisesti hänelle, että olet vihainen?
Työ: Edessä oleva kaksiviikkoinen on myös kaksijakoinen. Ensin muilla on juhlatunnelma, mutta toisella viikolla mennään vauhdikasta arkea.
Raha: Älä aina investoi halvimpaan. Nyt kannattaa pikemmin tehdä pitkään kestäviä, sinua ilahduttavia hankintoja.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Otatko vastaan vaikeudet passiivisesti, vai kerrotko niistä ympärillesi? Tietysti kerrot! Miksi yrität nyt yksin?
Työ: Kisa jatkuu entistä kovempana. Ryhmähenki auttaisi, jos olet tiimin osa. Jos teet tehtäviä yksin, keskity, äläkä pelkää.
Raha: On pari viikkoa hyvää, rauhallista aikaa säätää rahojasi. Olet tasaisessa vaiheessa. Pidemmälle en uskalla sanoa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Olet yrittänyt ratkaista jotain rakkaasi kanssa koko ajan. Ottakaa nyt siitä lomaa, ja nauttikaa yhdessä siitä, mitä on.
Työ: Ei ole mitään syytä luovuttaa eikä varsinkaan puolustella, jos jätät jotain turhaan kesken. Lusikoi loppuun asti vaan!
Raha: Talous on yksilölaji. Perheessä muutkin vaikuttavat kokonaisuuteen, mutta omastasi pidät huolta sinä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Koeta olla väkevämpi kuin olet viime aikoina ollut. Parisi tarvitsee tukea, jopa kannustavia valkoisia pieniä valheita.
Työ: Panosta muualle. Olet monenlaisten ajatusten taistelukenttä, mutta töissä asioiden pitäisi pysyä pienemmälläkin kunnossa.
Raha: Voit auttaa muita tai jopa tuhlata. Tämä ei tarkoita tyhmyyksiä, vaan että kaksiviikkoinen jakso on parempi kuin yleensä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Sinulla on valastakin suurempi sydän, ja elät tunteella muidenkin asioita. Ole huoletta edes vähän itsekkäämpi. Kevät tuo kyllä kaikille valoa.
Työ: Mitä lähempänä synttäripäivääsi olet, sitä väkevämmin saat aikaan. Muista silti myös keskittyminen.
Raha: Jos sinulla ei olisi ollut mitään säästöjä, edessä olisi ollut vaikea jakso. Selviät kyllä, älä huoli! Älä myöskään törsää.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!