seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 24.-30.6.2021

Kotimaa | 24.06.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Isosta kuviosta poiketen tämä jakso sisältää riskin joutua eroon tai väärinkäsityksen jonkun rakkaan ihmisen kanssa. Pidä huolta läheisistäsi!
Työ: On hyvä, että työvaikeudet osuvat juuri sinulle. Sinulla riittää mainiosti voimaa tehdä vielä selvät ja suoraviivaiset ratkaisusi.
Raha: Älä tuhlaa, mutta uudet ja erilaiset mahdollisuudet tutki tarkkaan! Viikko on suosiollinen, jos sinun pitää ottaa riskiä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Päätä etukäteen, kuka on arvoisesi ja kuka ei. Jakso saattaa tuoda houkutuksia eteesi, ja on helpompi toimia itselleen parhaalla tavalla, jos on jaksanut tehdä päätökset etukäteen.
Työ: Tarjoa apua enemmän kuin pyydät. Aikaan saamisessasi on huippuvire, ja sen jakaminen on viisasta.
Raha: Pikahelpotuksia ei näy. Kädet syvemmälle taskuun, sillä joudut maksamaan enemmän kuin saat.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Haluatko romantiikkaa vai nopeaa lohtua? Huolenpito ei aina tarkoita rakkauden antamista. Ei kannata jäädä kituuttamaan.
Työ: Juhannus teettää toisenlaista työtä. Se voi ottaa tuonne ja tänne huitelemaan pyrkivillä kaksosilla koville. Varaudu siihen.
Raha: On loputon kierre, jos päästät tuhlaajan valloilleen ja sitten joudut taas säästämään. Ole tarkkana tämä viikko.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Juna tavallaan jo kääntyi takaisin kohti pimeämpää, mutta ravuilla ja rakkaudessa tämä hetki vain korostaa kesän jatkumista. Seikkailuja luvassa.
Työ: Olet käymässä ylpeäksi. Se, että nyt saat helposti aikaan, ei tarkoita, että näin sujuisi aina. Mieti jo seuraavaa ja sitä seuraavaa siirtoasi!
Raha: Kausi periaatteessa olisi rapujen, mutta juuri tämä jakso näyttää tuovan laiskuutta, jota Fortuna ei oikein suosi. Ota lisää vastuuta itse!

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Pääsit helpolla jostain menneestä, mutta tulevaa älä odota liikaa. Suurin riski on se, että jonkun muun teko tuottaa pettymyksen.
Työ: Kerro rohkeasti, mitä olet saanut aikaan. Oman hännän nostaminen sujuu yleensä helposti, mutta sinua vaivaa väärä vaatimattomuus.
Raha: Pidä rahat lähellä itseäsi. Älä kuluta, mutta jos voit ja läheinen pyytää, on riskitöntä ja hyväksi antaa tai lainata.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Tutki sydäntäsi, ja tee ratkaisu, vaikka se tuntuisi kipeältäkin. Jakso on hyvä hetki olla rehellinen itselleen ja varautua myös muutoksiin. Vaaroja ei ole näkyvissä.
Työ: Mikä on olennaista siinä mitä teet ja sen tuloksissa, mikä taas pikkujuttu? Jakso kutsuu sotkeutumaan sivuseikkoihin. Pidä katse pallossa.
Raha: Pidättäydy ehdottomasti käyttämästä rahaa tottumuksesta. Jokin hyvä tilaisuus kyllä odottaa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Itsekkyyden ja toista varten olemisen ristiaallokko keinuttaa vaakaa tänä juhannuksena. Hengitä rauhassa, edessä voi olla myrskyäkin.
Työ: Ilmaelementtinä vaaka on nyt kovilla. Kannattaa olla pikemmin kannustava kuin jyräävä. Muista työsi tavoitteet.
Raha: Luova, älykäs mutta levoton viikko edessä taloudessa. Kestät kyllä, mitä eteen tulee, vaikkei kaikki olisi kivaa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Olisi helppo luvata tajunnanräjäyttävää rakkautta, mutta se voi näyttäytyä myös ystävyyden tai yleisen yhteyden kokemisen saroilla.
Työ: Veden ja tulen kohtaaminen on aina tulisille skorpioneille vaikea paikka, siksi ajat juhannuksen ympärillä väsyttävät. Tee vain tarpeellinen.
Raha: Muista, että olet skorpionina silti pohjimmiltasi herkkä. Katso tarkkaan, mitä viikko tuo ja reagoi nopeasti.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Kesäpäivänseisaus on juuri mennyt, mutta elät vielä vaihetta, jossa vesi- ja oma tulielementtisi kohtaavat vahvasti. Varaudu ongelmiin rakkausasioissa.
Työ: Jousimiehen muuttuminen on jaksolla kova pala tasaista menoa kaipaaville yhteistyökumppaneille. Ota tämä huomioon. 
Raha: Viikko ei ole tosiaan tasainen, mutta rahassa sentään voimakkaat muutokset ovat dynamiikan vuoksi luultavasti positiivisia.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Hiljaisen bambin tavoin seuraat vähän sivusta maailman menoa. Huomaa, että lähelläsi joku kaipaisi aloitetta ja kunnon menoa.
Työ: On pakko heittäytyä luovaksi. Vanhat tiet sinulle määrättyjen tavoitteiden luo näyttävät olevan hetkellisesti ihan säpissä.
Raha: Olet ollut talousasioissa säntillinen, ja se koituu jakson pelastukseksi. Pääset helpotuksen huokauksella.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Onko kapinan aika, vai onko se vain keskikesän levottomuus? Jokin väreilee niin rakkaudessa kuin ystävyydessä.
Työ: Älä etsi suosiota, mutta varo silti ärsyttämistä. Ota älykkään viileä asenne, kun edessä on väistämättä työristiriitoja.
Raha: Älä paljasta korttejasi kaupantekotilanteissa. Ympärilläsi on nyt ihmisiä, jotka eivät ajattele etuasi. Voit silti edetä, mutta varoen.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Alati virtaavalle vesimerkille juhannuksen seutu on hienoa aikaa romantiikassa, mutta älä yritä pysähtyä yhteen ajatukseen, se tuskin suo iloa.
Työ: Anna ajatuksen lentää töissä, se tarkoittaa joustavuutta ja uuden luomista. Siinähän olet kyllä aina vahvoilla.
Raha: Viikko voi olla niitä harvoja, jolloin tyypillinen leikkisyys auttaakin eteenpäin myös finanssiasioissa.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!