seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 22.-28.7.2021

Kotimaa | 22.07.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Täysikuun jakso on kiinnostava varsinkin mieskumppania etsiville oinaille. Edessä on virittävä kohtaaminen, ja löydät itsestäsi voiman tarttua tilanteeseen.
Työ: Velvollisuus nousee historiasta ja pakottaa sinut tekemään jotain työlästä. Älä tappele vastaan. Ei siksi, että pakko olisi hyveellistä, vaan koska häviäisit tappelun tahtoasi vastaan.
Raha: On hyvä hetki alkaa selvitä ostiskeluhumalasta. Rahaa ei ole tolkuttomasti, ja olet ehkä vähän vauhtisokeana.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Viikko suosii miehiin perinteisesti liitettäviä piirteitä, olitpa mitä sukupuolta hyvänsä. Hänen lähellään ole siis mutkaton ja suoraviivainen, niin etenet.
Työ: Ota rauhassa, koeta olla viisas. Älä puske mitään vastaan. Ikääntyneemmillä härillä etulyöntiasema kaikkiin muihin.
Raha: Edessä on valitettavasti raha- tai omaisuuskiista. Moni kokee olevansa oikeutettu siihen, mikä tulee yllättäen saataville.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Olet tekemässä kaksosmaisen hypyn, taas. Tyyni vaihe jää taakse, ja jakson loppuun mennessä rakkauden asiat ovat päässäsi hyrskyn myrskyn.
Työ: Koeta olla älykäs, jopa ylittää itseäsi. Edessäsi on poikkeuksellisia pulmia askareissasi. Kyseessä saattaa myös olla testi. Testaaja ei silloin ole tästä maailmasta.
Raha: Yllättäen talousviikkosi on oleva tasainen, ja luultavasti pystyt kesyttämään myös mahdolliset poikkeukset. Sangen yllättävää kaksosille!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Luvassa on yksi päivä, jonka aikana saat jonkin pysähtyneen liikkeelle. Sinun tulee olla täysin avoin poimiaksesi kesäpäivistä sen oikean. Älä ainakaan epäröi, jos hän tulee lähellesi!
Työ: Jakso on hieman surumielinen ja kaipaat rauhaa tehdä työsi yksin. Toivottavasti itsenäisen rauhasi löydät. Etsi ainakin!
Raha: Pelko on onnen pahin vihollinen. Sinulla ei ole nyt sitä, mistä jakaa, mutta jos jauhat asiaa liikaa, et kykene nauttimaan arjestasi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Ollessasi aina valmiina pröystäilemään ja näyttämään saatatkin olla hänelle nyt se kaikista huomaavaisin rakas. Seuraa väkevästi vaistojasi.
Työ: Saat apua ulkopuolelta. Älä silti ole kiittämätön. Kiittämättömyys kostautuu yhteistyössä aina.
Raha: On syytä taistella. Älä anna periksi, älä jaa omaasi pois ja tee se investointi, jonka olet päättänyt tehdä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Jotain punaista ja väkevää on liikkeellä kuin pöydän alla tai kaapin takana piilossa. Päästä se valloilleen. Täysikuun aika on aina hyvä siihen.
Työ: Lopultakin sinuakin arvostetaan töissä. Älä sen hetken koettaessa ujostele, vaan solmi hyviä yhteyksiä ja kumppanuuksia.
Raha: Joku lähelläsi tarvitsee rahaa. Jos sinulla on, anna toki. Älä kuitenkaan siemenperunoitasi äläkä ilman lupausta saada omasi takaisin.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Haluaisit taas niin olla mieliksi muille, mutta edes se ei estä kyyneleitä tällä jaksolla. Toimi siis mieluummin niin, että säilytät ylpeytesi.
Työ: Hyvä työsi on vaatinut paljon, ja nyt saat sen valmiiksi. Päästä siitä irti kuin aikuinen. Et voi (ainakaan vielä) tietää, mihin se johtaa.
Raha: Vaakojen talousasiat tällä viikolla näyttävät piilottavan itsensä. Olet panostanut johonkin, sen verran näkee. Sen hyöty sen sijaan on vielä auki. Edessä on arki.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Oh, intohimo on muutenkin skorpionin leipälaji, ja nyt vielä nouseva kuu kuumassa kesässä tekee viikosta rakkaudelle avoimen kuin ruusupuisto!
Työ: Luvassa on mielenmuutos töissä. Se on täysin ok, jos otat riskit omissa nimissäsi, eikä sinun tarvitse vakuuttaa tiimiä uudesta suunnasta.
Raha: Etsi vertaisiasi raha-asioiden hoitoon ja sopimuksiin. Avaimena on toisenkin osapuolen tyyneys ja halu tuloksiin.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Avarakatseisuus on tietysti hienoa, mutta nyt voi varoittaa sinisilmäisyydestä. Jos tuntuu, että sinua hööpötetään, kysy asiasta heti. Älä hyökkää, viikko ei ole sopiva aggressioon.
Työ: Muista kykysi huumorintajuun ja keveyteen. Muiden aiheuttamat pulmat on paras taklata näillä keinoilla.
Raha: Olet aina ollut hyvä ottamaan riskejä, mutta älä pelaa vuokrarahojasi. Säästä nyt perusasioihin.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Neuvoisin heittämään varautuneisuutesi romukoppaan, jos eteesi tarjoutuu seikkailu. En näe vaaratekijöitä.
Työ: Vakautesi on ominaisuus, jota sinulta odotetaan ryhmätöissä. Itsenäisesti tehtävissä askareissa voit rauhassa kokeilla eri konsteja ja valita niistä parhaan.
Raha: Et saa kunnolla elintilaa muillakaan alueilla, ennen kuin raivaat itsellesi kunnon toimintakentän pistämällä raha-asiat kuntoon.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Miellyt helposti ulkonäköön. Se onkin ihan ok, jos etsit vain kosketusta, et rakkautta. Muutoin, varaudu jättämään huonot vaihtoehdot taaksesi.
Työ: Haluaisit jälleen itsenäisyytesi, mutta edessä on töitä, joissa tarvitset muiden apua. Älä pilaa viikkoasi epäröimällä pyytää sitä.
Raha: Vanhat velat tai tehdyt lupaukset painavat. Ja valitettavasti raha-asioissa et oikein voi jättää velvoitteitasi hoitamatta.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Puhu hänelle, vaikka et tietäisikään, mihin se johtaa. Vain kommunikaatio vie sinut kohti onnea ja tasapainoa, jota kaipaat.
Työ: Etsi töihin kumppanikseksi ihminen, jolla on rutkasti mielikuvitusta. Oma luovuutesi on lähes nollassa nyt.
Raha: Olet kaukana omasta huipustasi, ja raha-asiatkin ovat vaikeita. Ei siksi, että tulot häviäisivät, vaan koska teet hulluja päätöksiä. Ole maltillinen.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!