Seiskan horoskooppi 22.-28.4.2021

Kotimaa | 22.04.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tilanteesi alkaa rauhoittua, pystyt jälleen suunnittelemaan tekemisiäsi, kun tunteet eivät vie sinua niin rajusti. Ota siis kumppanisi kainaloon, ja nauttikaa romantiikasta.
Työ: Rakennat pohjaa oppimiselle, mikä tuo sinulle aivan uusia mahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen, kun sellainen tarjotaan.
Raha: Vaikka suunta on alaspäin, ei silti ole vielä huolen häivää. Sijoita silti viisaasti ja jätä jotain sukan varteen.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Romantiikan nälkäinen härkä saa tällä jaksolla tuntea sitä yllin kyllin. Nautit huomionosoituksista, sitä ei tarvitse häpeillä – on sinun hetkesi.
Työ: Saat paljon aikaiseksi, sillä energiasi suorastaan vaatii toimimaan. Varo vain, ettet sekoile ympyröissäsi.
Raha: Jokin menneisyydestäsi lyö kiilaa olevan ja tulevan väliin. Selvitä vanhat sotkut, ennen kuin siirryt johonkin uuteen.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Kärsimättömyytesi on vaarassa kaataa hyvin alkaneen tarinan. Tarvitset mielenmalttia, jotta kumppanisi ehtii mukaan aivoituksiisi.
Työ: Käsillä työskentelevät kaksoset ovat tällä jaksolla avainasemassa. Teidän panoksenne on työmaalla korvaamattomia. Ole ylpeä osaamisestasi.
Raha: Saldosi on tasapainossa, mikä antaa mahdollisuuksia tutkia uusia sijoituksia. Varo huhupuheita!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Pidä huolta parisuhteestasi ja terveydestäsi. Mielesi kaipaa uusia juttuja, joihin et kuitenkaan ole täysin valmis. Tarvitset malttia.
Työ: Sinulla on hyvä draivi päällä ja saat paljon näkyvää aikaiseksi. Ota työkaverisi mukaan, jolloin innostasi hyötyvät muutkin kuin vain sinä.
Raha: Olet menossa kohti parempia aikoja, joten koeta malttaa vielä hetki ainakin isojen sijoitusten kanssa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Sinkkujen kannattaa tarttua tuleviin mahdollisuuksiin. Varattujen on parasta pitää kiinni siitä mitä on, ja suunnitella yhdessä tulevaa. Vaihtoehtoja on useita.
Työ: Pistä likoon koko osaamisesi ja kokemuksesi. Sitä tarvitaan, ja sillä on kauaskantoisia seurauksia.
Raha: Hyvä tilanteesi jatkuu, etkä joudu juurikaan huolehtimaan raha-asioista.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Kuten Mme Pennanen jo jouluna totesi: Sinkut saattavat joutua luopumaan vapaudestaan, ja vakituiset parisuhteet nousevat uusiin sfääreihin.
Työ: Kun kohdistat energiasi oikeisiin asioihin, tästä tulee varsin hyvä jakso. Pääset eteenpäin taustalla olevista hankaluuksista huolimatta.
Raha: Viime viikon seesteinen jakso alkaa kääntyä vastoinkäymisiksi. Joudut laskemaan pariin kertaan, jotta saat taloutesi tasapainoon.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Tilanteesi on mutkikas, ja sinulla on vaikeaa pysyä mielenmuutostesi perässä. Yritä rauhoittaa mielesi, ja karsi arjestasi kaikki turha – edes hetkeksi.
Työ: Joku ei innostu suunnitelmistasi, vaan yrittää niitä torpata parhaansa mukaan. Selvitä kenestä on kysymys, ja nosta kissa pöydälle.
Raha: Linjakiistat aiheuttavat päänvaivaa varsinkin parisuhteessa eläville. Muidenkin on syytä selvittää suunta ja varsinkin vauhti.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Kun olosuhteet ovat suotuisat, ja vähän raaputtaa pintaa, sieltä paljastuu mehukkaita yksityiskohtia. Pienellä vaivalla saat paljon aikaan.
Työ: Kunnioita työkavereitasi, mikä on ihan perusjuttuja, mutta näytä se myös, jolloin saatte tiiminä enemmän aikaan.
Raha: Keskinkertainen vaihe ei tuo suuria muttei myöskään vie. Kannattaa laittaa pussinsuu kiinni ja odottaa mihin tuuli kääntyy.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Mielesi on avoin uudistumiselle, mikä näkyy kasvoiltasi kilometrien päähän. Älä turhaan haraa vastaan, kun on rakkauden ja rakastumisen aika.
Työ: Puhu enemmän ja luule vähemmän, niin pystyt selviytymään pienistä hankaluuksista työpaikallasi. Ihan hyvä jakso!
Raha: Sama hyvä vauhti jatkuu kuin viime viikolla. Pystyt sijoittamaan ja laittamaan sukanvarteen pahan päivän varalle.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Elät myllerrysten keskellä, jolloin ei kannata vetäytyä omiin oloihin, vaan puhua ongelmat auki, halki, poikki ja pinoon. Anna periksi hieman ehdottomuudestasi.
Työ: Nyt alkaa hiljalleen tapahtua, ja pääset irti yksitoikkoisuuden ikeestä. Anna valosi loistaa, vaikket siitä heti palkintoa saisikaan.
Raha: Lama-aika uhkaa sinua, kun mielenkiintosi ei tahdo riittää talousasioiden hoitamiseen.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Loiva alamäki jatkuu vielä, etkä saa nauttia romantiikasta niin kuin toivoisit. Anna arvo kumppanisi aloitteille,vaikka et itse niihin pysty.
Työ: Jos maltoit mielesi muutosten kourissa, tästä tulee hyvä vaihe, sillä nyt pääsette eteenpäin, jolloin organisointikykyäsi tarvitaan. Näytä kyntesi nyt!
Raha: Pienet pomput eivät kaada talouttasi, sillä hyvä vaiheesi jatkuu. Laita hyvä kiertämään!

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olet joutunut vastentahtoisesti sosiaalisemmaksi kuin haluaisit. Nyt voit vetäytyä sivummalle, ja katsoa tilannettasi uudelta kantilta.
Työ: Tilanteesi on kuin kolikko pajatsossa: pomppii, mutta mihin koloon se putoaa. Voit toivoa vain parasta.
Raha: Hyvät sijoitusmahdollisuudet jatkavat hyvin alkanutta kevättäsi. Harkitse silti rauhassa siirtojasi.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!