Seiskan horoskooppi 18.-24.2.2021

Kotimaa | 18.02.2021 09:00

Millainen viikko sinulle on luvassa? Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Patinoitunut tilanteesi on seurausta omista valinnoistasi. Muutoksesi ei tapahdu yhdessä yössä, mutta voit olla tyytyväinen itseesi, että sait valintasi tehtyä.
Työ: Menikö tilaisuutesi ohi suun? Älä tee siitä itsellesi kompastuskiveä, sillä uusia mahdollisuuksia avautuu – ehkä hyvinkin pian.
Raha: Olet elänyt niin kuin opetat, mikä palkitaan nyt. Saat kotiuttaa sijoitustesi tuotot, mistä seuraa mielihyvää pitkään.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Pidä mielesi kurissa, sillä kun on taipumus lähteä hieman harhailemaan. Sitoudu enemmän harrastuksiisi, sillä lemmenrintamalla ei tapahdu mitään suurta.
Työ: Sinun ei tarvitse ymmärtää ja hyväksyä kaikkea, mitä töissäsi tapahtuu. Keskity omaan tekemiseesi, ja pidä suunta vakaana.
Raha: Hieman vaikeat kuviota aiheuttavat päänvaivaa, mutta kun olet ne saanut selvitettyä, menosi helpottuu huomattavasti.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Vahdi tunteitasi pysyäksesi oikealla polulla. On turhaa säntäillä joka suuntaan, rikot vain itsesi. Tarvitset malttia, joka kyllä palkitaan aikanaan.
Työ: Yhteistyö on jakson avainsana. Sinulla on siihen kykyä enemmän kuin tarpeeksi, joten saat yhtä paljon kuin olet valmis antamaan.
Raha: Hyvä vaiheesi jatkuu, ja pystyt seuraamaan sivusta, kuinka sijoituksesi poikivat. Voit kokeilla myös vaikka jotain onnenpeliä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet panostanut juurta jaksain hyvinvointiisi, mistä seuraa ”palkinto”. Pystyt antamaan romantiikan rintamalla kumppanillesi sitä, mitä hän kaipaakin.
Työ: Älä suostu kaikkeen, mitä eteesi kannetaan. Vaarana on ylikuormitus, johon olet taipuvainen. Olemassa olevissa tehtävissäsi on tarpeeksi.
Raha: Poimi oikeat asiat sieltä, missä niitä huomaat, niin saat niistä kasattua varsin kelvollisen jakson itsellesi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Vanha vaara – ylimielisyys uhkaa haavoittaa rakkauselämääsi. Älä rakenna itsellesi suojamuuria, kun et sellaista tarvitse. 
Työ: Letkeä vaiheesi vain jatkuu. Selviydyt tehtävistäsi rutiinilla, mutta mihinkään uusiin projekteihin ei ihan vielä kannata ryhtyä. Suunnittele mieluummin lomaasi.
Raha: Saldosi on balanssissa, joten voit hengähtää ja miettiä, mihin seuraavaksi suuntaat katseesi. Käytä mielikuvitustasi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Tunteesi alkaa osoittaa paranemisen merkkejä. Joudut silti käyttämään energiaasi ihmissuhteisiin normaalia enemmän. Älä tee siitä kompastuskiveä.
Työ: Pääset arjessa näyttämään osaamistasi ja organisointikykyäsi. Älä suhtaudu siihen välinpitämättömästi, sillä tekemisiäsi tarkkaillaan.
Raha: Kun saat raha-asiasi tasapainoon, alkaa uusi jakso, jolloin voit hieman hellittää, sillä et ole vaarassa kaatua.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Heitä huolet romukoppaan, ja koppaa kumppanisi kainaloosi. Saatte yhdessä nauttia talven romanttisimmista hetkistä. Olisi mainio hetki hieman lomailla.
Työ: Kaikkea ei tarvitse saada valmiiksi kerralla. Jos pystyt lomailemaan, kesken jääneet projektisi kyllä odottavat. Hoida vain pakolliset ensin alta pois.
Raha: Hankalat ajat ovat takana, joten pystyt käyttämään haluamasi määrän melkein mihin haluatkaan. Pidä hieman silmällä myös tulevaa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Energiatasosi kohentuvat hitaasti mutta varmasti. Lisääntyvä valo antaa voimia tehdä jotakin, jota olet suunnitellut jo jonkin aikaa. Ota rakkaasi mukaan, ja toteuttakaa se yhdessä.
Työ: Lepo teki terää, eikö vain? Jos ehdit hieman huilata viime viikon ohjeeni mukaan, niin tämä jakso alkaa aivan uudella innolla ja tarmolla.
Raha: Keskitä raha-asiasi äläkä haikaile sellaisesta, johon sinulla ei ole mahdollisuuksia.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Olet lähellä huippuvirettä, jota tuleva kevät lupailee. Pystyt nousemaan aivan uusiin sfääreihin, jos vain tiedät mitä haluat. Selvitä itsellesi ensin se.
Työ: Sinun kannattaa purkaa mielesi jollekin, johon luotat, sillä vaikeudet vaativat hieman pohdintaa. Ne ovat niin monimutkaisia, ettei niiden ratkaisukaan ole helppoa.
Raha: Valuutta-asioissa sinulla ei ole suurta huolta, mutta pieniä menoja uhkaa tulla yllättävistä suunnista. Ole niiden kanssa varovainen.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Älä vieläkään tee mitään peruuttamatonta. Joudut pohtimaan mielentilaasi ja -kuvioitasi tarkasti, sillä hätäily on tällä jaksolla todella myrkkyä.
Työ: Elät yleensä enemmän järjen kuin sydämen mukaan, mikä on nyt juuri oikein, sillä menet pahasti metsään, jos et käytä päätäsi.
Raha: Raha-asiat uhkaavat tulla jopa uniisi, joten niihin kannattaa keskittyä hieman tarkemmin. Usko asiantuntijoita, äläkä huhuja.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Ota oppia muiden tekemistä virheistä, vaikka rakkauskuviot eivät koskaan noudata täysin samaa kaavaa. Laita lemmenliekki roihuamaan, kun siihen kerran pystyt.
Työ: Varaudu tuleviin koettelemuksiin kaikin mahdollisin keinoin, sillä jos sen teet, ei tulevat muutokset tunnu ollenkaan niin vaikeilta.
Raha: Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, on vanha sanonta, ja sinulle todella sopiva motto tälle jaksolle.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Menossa on niin hyvä vaihe, ettei sitä kaada edes kumppanisi pienet kiukuttelut. Nauti siitä mitä sinulla on, äläkä haikaile jotakin, mitä et kuitenkaan saa.
Työ: Mietit työongelmia, ja keksit ratkaisun, josta on hyötyä kaikille. Ongelmana on vain, kuinka saat myytyä ideasi esimiehillesi. 
Raha: Varantosi ovat turvassa, etkä tarvitse neuvoja. Älä itsekään opasta muita, sillä ei heidän tilanteensa ole kuitenkaan sama kuin sinulla.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!