seiskan horoskooppi

Seiskan horoskooppi 15.-21.7.2021

Kotimaa | 15.07.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Mielen aaltoliike vaikuttaa ihmissuhteisiin keskittymistäsi. Yritä löytää se kultainen keskitie, niin pääset parempaan lentoon.
Työ: Vireesi paranee hitaasti, vaikka toivoisit nopeampaa. Mielialasi heittelevät hennosti, mikä vaikeuttaa selviytymistä arkirutiineista.
Raha: Hienosti alkava viikko ei jaksa kantaa loppuun asti, mikä tarkoittaa, että kannattaa välttää heräteostoksia.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Miksi korjata jotakin, joka ei ole rikki? Pidä mielessäsi vanha viisaus, sillä pitkään jatkunut myötätuuli uhkaa laantua.
Työ: Viikonloppu tulee juuri sopivasti nostamaan energiasi huippuun. Anna tulevalla viikolla koko työpoppoon tuntea, kuka olet ja mitä osaat.
Raha: Viikonloppuna palaa varoja, mutta osaat nauttia olevasta ja siirtää murehtimisen tuonnemmaksi.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Rauhoita mielesi ja nauti kesästä, vaikka joudutkin kokemaan pieniä vastoinkäymisiä varsinkin viikonlopun jälkeen. Älä hätäänny!
Työ: Välillä sataa ja välillä paistaa, tarmosi ei ole tällä jaksolla parhaimmillaan, joten älä yritä keksiä pyörää uudelleen.
Raha: Alamaissa olet valuutta-asioissakin, vaikka viikonloppu tuokin pienen piristyksen. Laita pussinsuu visusti kiinni.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet heilunut lemmen aallonharjalla, mutta tällä jaksolla alkaa vääjäämätön alamäki. Kun sen ennalta tiedostat, pärjäät kuitenkin kevyesti.
Työ: Sinun pitää olla lomalla nyt, sillä näinä vaikeina aikoina et saa muuta kuin hämminkiä aikaiseksi. Ei ole sinun jaksosi.
Raha: Valuutta-asemasi valmistuu parhaimpaansa, joten saat uutta virtaa: pieni riskisijoituskin saattaa kannattaa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Jakso alkaa kerrassaan hehkeissä merkeissä, mutta kohta sinusta tuntuu kuin olisit parisuhteessa yksin. Pohdi tilanne, ja tee tarvittavat korjausliikkeet.
Työ: Työnantajasi saa olla ylpeä, että on älynnyt palkata sinunlaisesi työntekijän tiimiinsä. Näytä, että olet kaikkien kehujen arvoinen.
Raha: Viikon lopulla tapahtuu jotain, joka räjäyttää mielesi pitkäksi aikaa. Kannattaa sijoittaa siis muutama ropo vaikka ”uhkapeleihin”.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Rakkauden puutarha uhkaa kuihtua, sillä olet unohtanut, että sitä pitää hoitaa myös silloin, kun se kukoistaa. Rakkaus on lähempänä kuin uskotkaan.
Työ: Hyvä vireesi on vienyt eteenpäin kuin tuulenvire kaarnalaivaa, mutta kaikki hyvä päättyy aikanaan. Ala varautua vastoinkäymisiin.
Raha: Saat kuningasajatuksen, joka kantaa pitkälle tulevaan. Unohda mennyt, ja nauti tulevasta.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Jakso alkaa vahvan rakkaudentunteen merkeissä, mutta viikonloppu vie energiasi. Vakisuhteissa elävillä ei ole silti hädänpäivää.
Työ: Hiljaa mutta vakaasti paranee fiiliksesi työmaallasi, ja pystyt innostamaan koko poppoon hurjempiin suorituksiin. 
Raha: Aleneva käyrä näyttäisi vievän sinua kohti heikompia aikoja, vaikkei kuitenkaan aivan perikatoon. Ole silti tavallista varovaisempi.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Alat hiljalleen huomata, että ympärilläsi on elämää, jonka olet jonkin aikaa jättänyt täysin huomiotta. Tärkeintä on tekeminen, ei lopputulos!
Työ: Olet surffannut aallonharjalla jo jonkin aikaa, mutta nyt alkaa myötätuuli hiipua. Varaudu tuleviin vaikeuksiin vielä kun pystyt.
Raha: Mainio oivalluksesi avaa mahdollisuuksia, joihin kannattaa ryhtyä nyt, sillä edessäsi ovat hyvät ajat, eikä alavirettä näy.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Uupumus aiheuttaa närää parisuhteessasi, joten vaikka energiasi onkin alamaissa, yritä ottaa myös kumppanisi huomioon. 
Työ: Työuupumusta se ei ole, sillä saat paljon aikaiseksi aivan minimaallisella vaivalla. Yritä ottaa opiksesi, kuinka sen teit.
Raha: Kannattaa sijoittaa muutama lantti vaikka Kenoon, sillä jokin yllättävä menestys sattuu kohdallesi viikonloppuna.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Vaikka koetkin pientä vastoinkäymistä, se on niin pientä, että siitä ei kannata hermostua. Lähde tutkimaan, mitä maailmalla on tarjolla.
Työ: Jos et ole ehtinyt lomailla, voisi nyt kannattaa kokeilla. Et saa kuitenkaan työmaallasi mitään mainitsemisen arvoista aikaiseksi.
Raha: Menosi on letkeää, ja saat kokea jonkun miellyttävän yllätyksen. Nauti nyt, kun on sen aika. Jyrkkiä vastamäkiä ei ole näköpiirissäsi.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Tällä jaksolla pääset lentoon, mikä kantaa pitkälle. Nauti kesästä ja läheisistäsi. Osaat kyllä, kun vain haluat.
Työ: Vauhtisi alkaa hiipua, vaikka kuinka rimpuilet vastaan. Eli nyt olisi hyvä aika lomailla, jos et ole vielä tähän mennessä ehtinyt.
Raha: Pikkuhiljaa paraneva trendi tuo sinulle uusia mahdollisuuksia. Älä heti ryntää kuitenkaan tuhlailemaan, vaan pidä järki päässä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Oletko vallan mummottunut tai vaarittunut? Se ei ole mahdotonta näinä korona-aikoina. Tämä jakso kuluu selviytymiseen, mutta siitä ei pidä ottaa stressiä.
Työ: Tarvitset mielenmalttia, mikä ei ole vahvimpia ominaisuuksiasi. Yritä edes, sillä jos et ole lomalla, menosi takkuaa pahemman kerran.
Raha: Mitään suurta ja mullistavaa ei ole näköpiirissä. Olet saanut hienosti vakautettua saldosi.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!