Seiskan horoskooppi 15.-21.4.2021

Kotimaa | 15.04.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kevääseesi on liittynyt tunnemyrskyjä, jotka eivät ole vieläkään täysin ohi. Yritä rauhoittaa tilanne, jotta voit nähdä selkeämmin, keneen voit luottaa.
Työ: Tykkäät siitä, kun sinua silitetään vastakarvan. Älä tuudittaudu itsetietoisuuden tilaan, sillä kukaan ei ole korvaamaton.
Raha: Kuviosi luovat mahdollisuuden sijoittaa kevyesti johonkin hieman epävarmaan. Riski on suurempi, mutta niin voi olla voittokin.    

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Siirrymme Härän kauteen. Olethan saanut välisi selvitettyä rakkaasi kanssa? Liika jääräpäisyys voi kostautua, joten anna hieman periksi.
Työ: Näperrät liikaa pienten asioiden parissa, etkä näe koko kuvaa selkeästi. Ota neuvot ohjeina ei moitteina, niin kukoistat.
Raha: Määrätietoinen katse tulevaisuuteen on paikallaan, sillä nyt sinulla on, millä mällätä, mutta tilanne voi vaihtua nopeasti.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Suhteenne kukoistaa jälleen, mistä kiitos kuuluu pitkälti sinun kärsivällisyydelle. Älä nyt munaa tilannettasi sanomalla jotain harkitsematonta.
Työ: Uudet kuviot luovat mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää käyttämättä. Tuo reippaasti esille mielipiteesi. Sinua kuunnellaan.
Raha: Pienten sijoitusten pikkuvoitot tuovat mielihyvää. Oppi kannattaakin ottaa pienistä asioista, sitten vasta on suurten sijoitusten vuoro.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Mielesi kirmaa kevätlaitumella kuin se kuuluisa varsa. Yritä pitää kumppanisi mukana mielesi kiemuroissa, niin nautintosi on tuplasti parempaa. 
Työ: Älä etsi mörköjä sieltä, missä niitä ei ole. Työmaa on juuri sellainen. Mitä enemmän panostat, sitä suuremman saaliin saat. 
Raha: Pidä huolta saldostasi, jolla on taipumus aika ajoin retkahtaa miinuksen puolelle. Huolellisuudella selvität karikot, ihan hyvä jakso.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Selvitä tilanteesi juurta jaksain, sillä muutama huvittava yksityiskohta saattaa keikauttaa lemmentilanteesi päälaelleen. Pidä kiinni siitä, mitä sinulla on.
Työ: Olet saanut paljon aikaiseksi, ja lepovuorosi on päättymässä. Laita koko luovuutesi peliin, niin saavutuksiasi hämmästellään kaukanakin.
Raha: Anna palaa, sillä sinulla on nyt myötätuuli takanasi, ja se kantaa pitkälle. Valuuttavarantosi vaikuttaa ehtymättömältä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Sinkuille saattaa tulla ottaja ihan kulman takaa, joten rakkautta on ilmassa yli keskimääräisen tarpeen. Varattujenkin kannattaa pitää silmät ja korvat auki.
Työ: Uupumisesi ei johdu työn sisällöstä, vaan työympäristöstäsi. Tee lista energiasyöpöistä työpaikallasi, ja välttele niitä parhaasi mukaan.
Raha: Anna itsellesi aikaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Onneksesi raha-asioiden ei tarvitse nyt olla listan kärjessä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Lisääntynyt valo saa aikaan varsinaisen hormonimyrskyn. Pidä silti mielesi kurissa, äläkä päästä sitä holtittomasti laukkaamaan. Kuitenkin hyvä jakso!
Työ: Saitko huilattua, kuten viime viikolla kehotin? Jos sait, voit lähteä huoletta uudella tarmolla eteenpäin. Jos et, jaksosta tulee vaikea.
Raha: Tilanteesi alkaa kohentua hitaasti mutta varmasti. Pystyt jälleen katsomaan hieman pidemmälle kuin vain huomiseen.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Keskity aamuihin, sillä olet silloin parhaimmillasi levätyn yön jäljiltä. Anna kumppanillesi tilaisuus tutustua sinun parhaisiin ominaisuuksiisi. Rakasta!
Työ: Joudut opettelemaan jotain uutta, mikä ei sinua nyt kovasti miellytä. Mieti asiaa posin kannalta, eli uuden opettelu on kuin panisi rahaa pankkiin.
Raha: Siitä tulikin mieleeni, että nyt sitä kannattaisi panna pankkiin, sillä saat jonkin mukavan yllätyksen.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Jokin tai joku saa pääsi pyörälle, siis anna rakkaudelle tilaisuus, kun se on nenäsi edessä. Vakisuhteissa elävät ovat varman päällä, eikä harmeja näy.
Työ: Energiasi pursuaa yli äyräiden, mikä saattaa aiheuttaa ärtymystä työkavereissasi. Pidä silti kiinni näkemyksistäsi, vaikka joutuisitkin hieman puolustautumaan.
Raha: Olet saanut haltuusi varsinaisen kultamunan, mutta hoida sitä hyvin. Kannattaa miettiä pidemmälle kuin vain huomiseen.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Nauti rakkaudesta, jota eteesi kannetaan kultalautasella. Kumppanisi antaa paljon enemmän kuin oikeastaan ansaitsisit, joten sulkeutuminen ei nyt kannata.
Työ: Rutiinia sinulta ei ainakaan puutu, ja kestät puuduttavan yksitoikkoisuudenkin paremmin kuin monet muut. Vielä ei kannata haikailla siihen muutosta.
Raha: Pidä silmäsi auki, sillä jos osaat tarttua oikeaan oksaan oikealla hetkellä, saatat saavuttaa paljon pienellä panostuksella.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Mikä menee ylös, tulee takuuvarmasti jossain vaiheessa alas. Nyt on valitettavasti tuo jälkimmäinen hetki. Onneksi alamäki on melko loiva.
Työ: Muutokset eivät ole välttämättä mieluisia. Olet menossa kohti kärsimysten tietä, jolloin kärsivällisyytesi on koetuksella. Lohduksesi voin sanoa, että tilanne on väliaikainen.
Raha: Surffaat menestyksen aallonharjalla, jolloin voit melko huolettomasti vilkuilla myös sivuille.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olet hieman poissaoleva, mikä ärsyttää lähipiiriäsi. Joudut pakottamaan itsesi sosiaalisemmaksi, mikä kyllä kannattaa.
Työ: Sanat ymmärretään usein väärin, joten näytä esimerkkiä mieluummin teoillasi. Olet tilanteen kunkku, mutta älä heittäydy ylimieliseksi.
Raha: Hyvät vireet jatkuvat rahamaailmassasi, joten et kaadu stressiin saldoa tutkiessasi. Värikäs tilanne lataa eteesi rajattomasti mahdollisuuuksia.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!