Seiskan horoskooppi 13.-19.5.2020

Kotimaa | 13.05.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi!

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: On turha syytellä perimää tai kohtaloa. Vastuu valinnoista on viime kädessä sinulla. Sanottakoon kuitenkin, että jaksolla on isoja mokaamisen mahdollisuuksia, joten käytä valintaasi harkiten.
Työ: Kokeile vielä hetki sitä askaretta tai tehtävää, joka on tuottanut vaikeuksia. Onnea töihin on luvassa.
Raha: Pärjäät aivan hyvin, jos vältät tulevan viikon hämärät ja löysät hetket. Älä mene varjoihin tuhlaamaan.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Aamut ovat oikea hetki osoittaa välittäväsi. Olet viikon mittaan silloin herkimmilläsi, ja olisi hyvä hetki pyykäistä menneet väärinkäsitykset pois.
Työ: Tiellesi kasataan kiviä, mutta jos olet rauhallinen ja päättäväinen, ulkoa tulevat pulmat eivät olennaisesti haittaa sinua.
Raha: Asiat tuntuvat sujuvan nyt hyvin, ja vaikka loputtomiin ei onnea voi koskaan luvatakaan, hyvät ajat eivät heti ole väistymässä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Jos ette ymmärrä kumpikaan itseänne, ette ole ymmärtävä toisiannekaan. Mutta vain sinä voit vastata omasta tilanteestasi ja itseymmärryksestäsi. Katse peiliin.
Työ: Edessä on viikon mittaan yhä oudompia tilanteita. Ota ne huumorilla. Kaikki, mikä on mennyt solmuun, saadaan myös auki.
Raha: Karvas tappio vie mielesi maahan. Muista kuitenkin, että jos selviät siitä rahalla, se on pientä. Eikä peruselantosi ole vaarassa.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Varsinkin miesrapuja uhkaa hämyinen oman edun laskelmointi. Se olisi vahingollista. Ole herrasmies. Naisilla uhka on pienempi, mutta kannattaa tarkkailla oman rakkauden eettisyyttä.
Työ: Jotain kitkaa olisi luvassa. Sinut asetetaan tilanteisiin, joissa on vastakkainasettelua. Päätä itse kuitenkin toimia rauhallisesti.
Raha: Älä ole liian riemuissasi, vaikka lompakossa näyttäisikin hyvältä. Rahatilanne on tosi epävakaa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: On noloa jäädä kiinni siitä, että olet vilkuille sivuille suhteessa. Kannattaa lopettaa. Olisi joka tapauksessa sovittelun aika, ja vastuu on leijonalla.
Työ: Työ ei ole peliä. Pelistä työn erottaa se, että et saa pisteitä hankkimalla niitä muilta. Yhteistyön jakso on tämä.
Raha: Myös ansiossa kannattaa tukeutua muihin. Näyttäisi siltä, että uutta ei ole omin voimin syntymässä nyt.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Romanttisen rakkauden meillä hyväksytty osallistujien lukumäärä on kaksi. Olet ajautumassa jonnekin muualle. Niin saa tehdä, mutta se satuttaa muita.
Työ: Töissä vain ei huijata. Sinun ei tarvitse sietää sitä, että ulkoa näyttää nyt tulevan sinua haittaavia asioita, joiden tarkoitus on väärä.
Raha: Jakso on niukka, mutta voit päästä johonkin peesaamalla muita. Eli jos menet rahan luo, sitä voi tarttua sinuunkin.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Erityisesti parisuhteessa olevilla on uhkana jonkin asian kärjistyminen. Ole varovainen. Ei ole syytä ajautua henkisille puukkohippasille.
Työ: Asiat menevät kyllä eteenpäin, vaikka jakso onkin vaisu palkkatöiden ja muiden askareiden parissa.
Raha: Paineita on sekä kulujen suunnalta että siinä, että tuloväylä on niukka. Et ole joutumassa puun ja kuoren väliin, mutta laske rahasi tarkasti.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Et voita yhtään mitään sillä, että yrität pitää suusi kiinni. Se on huonoin tapa näyttää aggressiivisuutta tällä jaksolla, jolla sinulta odotetaan juuri tukea.
Työ: Mikään voima ei oikeasti estä sinua tekemästä nyt asioita toisin. Jakso näyttäisi varsinkin alkupäivinään tukevan uusia aloituksia.
Raha: Tasaiselta näyttää sikäli, että menneet asiat eivät ole nyt muuttumassa. Omalla tasollasi siis tavanomainen viikko.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Olet hyvin lumoava tällä jaksolla. Jos olet jotain suunnitellut rakkauden rintamalla, älä ehdota sitä, vaan tee se. Hän seuraa kyllä.
Työ: Päivät eivät ole helppoja, mutta eivät toisaalta myöskään mahdollisia. Varaudu siihen, että töissä voi tulla hiki. Ota onnenhattu päähäsi aamuisin.
Raha: Luvassa on vaivan palkkaa, mutta vain niille jousimiehille, jotka itse muuttavat asemiaan.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Näyttää sikäli pahalta, että tällä jaksolla huomaat jonkin puuttuvan. Ehkä jokin muuttuu tai ehkä huomaat jonkin selvän asian ensi kertaa. Varaudu lemmenhuoliin.
Työ: Käytä kaikki apukeinot, jotka saatavillasi ovat. Fysiikka ja oma nopeutesi eivät ole ihan kunnossa, mutta odotettavissa on silti aikaan saamista.
Raha: Pienet muutokset merkitsevät nyt eniten.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Haluat paeta jotain. En sano onko se oikein vai väärin, se jää sinun pohdittavaksesi. Jokin aversio, välttelyn halu, sinua kuitenkin riivaa.
Työ: Keskity eniten töihin, joissa itsenäinen päätöksenteko merkitsee eniten. Niistä saat henkisesti eniten, oli sitten kyse keksinnöistä tai komeron siivoamisesta.
Raha: Älä välttele hankalia kohtia. Laske laskut, laske tulot ja kohtaa nöyrästi tuleva. Se tuntuu hyvältä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olet taas lähdössä vähän joka suuntaan, koska tunnet itse niin vahvasti. Entäs hän, joka on vierelläsi? Ota hänetkin huomioon.
Työ: Tietty harmaus tai ilottomuus painaa. Se ei kerro meneekö hyvin vai huonosti, vaan iloa voi vain olla vaikea löytää. Panosta lepoon.
Raha: Käytä rahaa itseesi, siinä se tuottaa parhaiten. Kaupantekoon en ainakaan viikolla suosittele ryhtymään.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!