fbq
Seiska paljastaa Henna Kalinaisen pakomatkan yksityiskohdat - lue uskomaton tarina!
Seiska paljastaa Henna Kalinaisen pakomatkan yksityiskohdat - lue uskomaton tarina!

Seiska paljastaa Henna Kalinaisen pakomatkan yksityiskohdat - lue uskomaton tarina!

Viime viikon Seiska kertoi kohublondi Henna Kalinaisen lemmenloman päättyneen ikävästi Thaimaassa.

Henna Kalinaisen känninen lemmenloma: mies kuristi, Henna löi pullolla päähän!

Pakomatka Suomeen alkoi, kun Phi Phi -saarilla lomaillut Henna juoksi hotellihuoneesta pimeään viidakkoon karkuun miestään, joka yritti kuristaa häntä.

- Yritin puolustautua kuristamista vastaan, ja löin häntä viinapullolla päähän. Täällä on täysin pimeää. Minulla ei ole rahaa, enkä tiedä mitä tehdä. Tänne en voi jäädä. Pelastakaa minut, Henna itki Seiskan päätoimittajalle puhelimessa.

Tämän jälkeen päätoimittajamme otti yhteyttä matkailusivuiltammekin tuttuun suomalaiseen, sukellusyrittäjä Tero Kempakseen, joka on asunut Phi Phi -saarilla yli 10 vuotta.

Kempas lähti välittömästi etsimään Hennaa viidakosta.

Tero Kempas pyörittää Adventure Club -sukelluskeskusta Phi Phi -saarilla.

Henna löytyi varsin nopeasti, sillä hän oli piiloutunut vain parinsadan metrin päähän bungalowistaan. Kempas vei Hennan turvaan sukelluskeskuksensa toimistoon.

– Näimme kun mieheni lähti bungalowista raivon vallassa etsimään minua. Jouduimme odottelemaan tovin, ettei hän näkisi meitä. Tämä on niin pieni paikka. Nyt ainoa tavoitteeni on päästä täältä pois mahdollisimman pian. Mieheni otti minun lentolippuni, ja viimeiset rahani tippuivat metsään, kun juoksin. Minulla on kaksi euroa rahaa tililläni, Henna kertoi seuraavassa puhelussaan.

Viidakosta löytynyt Henna halusi äkkiä pois pieneltä saarelta. - Mieheni löytää minut muuten, hän tuskaili.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kempas järjesti Hennalle majoituksen viime viikon sunnuntain ja maanantain väliseksi yöksi. Maanantaina Hennan matkan oli tarkoitus jatkua veneellä kohti Phuketin lomasaarta.

– Yritän päästä Phuketista bussilla Bangkokiin. Sinne kestää käsittääkseni matka vuorokauden. Toivottavasti saan ystäviltäni Suomesta lainattua edes vähän matkakassaa. Tänne en voi jäädä, sillä tuo ukko jahtaa minua hullunkiilto silmissään. Bangkokista lentoja Suomeen pitäisi olla joka päivä, Henna tilitti Seiskalle maanantaina ollessaan vielä Phi Phi -saarilla.

Henna saapui Helsinki-Vantaan lentoasemalle viime viikon torstaina (21.1.) viiden jälkeen Bangkokin-lennolla.

Henna Kalinaisen lemmenloma loppui lyhyeen: etuajassa Suomeen - kuva!

- Koti on aina koti. Vaikka loma oli ihana ennen riitaa, minua vaivasi jo koti-ikävä, Henna kommentoi Seiskalle.

Edellisen kerran Hennan ja hänen miesystävänsä lemmenloma päättyi painajaismaiseen riitaan marraskuussa Egyptissä, kun turvamiehet veivät Hennan alkolista riehaantuneen miehen ulottumattomiin.

KUVAT: TERO KEMPAS

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy