fbqSedu Koskisen miljoonavelka kasvaa yhä - asuu hotelleissa, vaikka ulosotossa jo lähes 1,3 miljoonaa euroa! | Seiska
Sedun menestyksen vuodet ovat kaukana takapäin.

Sedu Koskisen miljoonavelka kasvaa yhä - asuu hotelleissa, vaikka ulosotossa jo lähes 1,3 miljoonaa euroa!

Kotimaa | 30.07.2021 10:39

Ex-ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, ei näytä luopuneen luksuselämästä, vaikka hänen ulosottovelkansa kasvaa kasvamistaan.

Seiskan tietojen mukaan mies on jo tovin majoittunut helsinkiläisissä hotelleissa ja nauttii muutenkin luksuselämän parhaista puolista. Aina tyylikkään Sedun tiedetään olevan perso luksusvaatemerkkien tuotteille ja hänet voi bongata lähes päivittäin suosikkikahvilastaan latte kädessä naputtelemassa tietokonettaan. 

Ulosottomies on kuitenkin ollut Sedun perässä jo pidemmän aikaa. Ulosottoviraston Seiskalle tällä viikolla toimittamista papereista käy ilmi, että ex-ravintolakeisarin ulosottorekisteri on tällä hetkellä peräti kuuden sivun mittainen ja hänellä on kaikkiaan peräti kolmisenkymmentä ulosottomerkintää.

Koskiselta karhuttava summa on nyt jo lähes 1,3 miljoonaa euroa. Velkojen korot ovat kasvattaneet summaa jatkuvalla syötöllä. 

Lue myös: Sedu Koskisen jättivelka kasvaa kasvamistaan ulosotossa - summa nyt yli 1,2 miljoonaa!

VEROJA, SAKKOJA, ELASTUSAPUSAATAVIA…

Vouti perii saatavia Sedulta monen eri toimijan puolesta. Todistuksessa komeilee niin yrityksiä kuin yksittäisiä nimiäkin. Saatavat ovat velkakirjasaatavia, yksityisoikeudellisia saatavia, veroja, sakkoja kuin elatusapusaatavia.  Suurin velkoja Sedua kohtaan on yritys, missä Sedu on toiminut myös itse johtoasemassa. Smile Palvelut Turku Oy hakee voudin kautta Koskiselta lähes 320 000 euron saatavia.

Entinen yhteistyöfirma ei ole ainoa yritys, joka hakee huimia summia Sedulta. Hakijoina on muun muassa yrityslainoihin erikoistunut yritys, joka hakee lähes 290 000 euron saatavaa. Omiaan hakee myös panimojätti Oy Sinebrychoff Ab lähes 265 000 euron saatavalla. 

Lue myös: Sedu Koskinen hurjista ulosottoveloistaan: ”Millin velka ei ole mikään ongelma!”

Puolestaan pienin summa, mitä ex-ravintolakeisarin rekisteriin on päätynyt, on oikeusrekisterikeskuksen 40 euron rikosuhrimaksu.

Elatusapusaatavat johtavat juurensa seitsemän vuoden seurustelusuhteesta syntyneen lapsen elatusmaksuihin. Sedu erosi 2019 ala-asteikäisen tyttären äidistä. Ex-pariskunta ehti olla naimisissa alle vuoden.

Ex-rakastavaiset tekivät yhdessä myös bisnestä. Nainen toimi yrityksen omistajana ja Sedu konsulttina.

Lue myös: Tallinna jäi haaveeksi! Seppo ”Sedu” Koskinen ei jatka Aino ja Onni -karaokebaarinsa parissa

 

ALLE 1,5kk AIKAA HOITAA POIS

Sedu lupasi Iltalehdessä syyskuussa 2020 antamassaan haastattelussa julkisesti hoitaa velkansa pois ennätysajassa.

– Ei miljoona euroa ole mulle mikään big deal. Se (velka) tuli nopeasti ja se häviää nopeasti, Koskinen vakuuttaa tuolloin Iltalehdessä. Sedun puhui tuolloin velan suorittamisesta voudin suuntaan pois nopealla aikataululla.  

– Siinä puhutaan enemmän kuukausista kuin vuosista. No, sanotaan, että alle vuodessa. Se on mun plääni. Mulla on huimia suunnitelmia.

– Tämä on tilapäinen asia mulle, ja tulen varmasti hoitamaan kaikki velvoitteeni, Sedu tuumaili tuolloin lehdelle.

Vuosi on kuitenkin lähes kulunut ja rekisteri on vain kasvanut niin sivujen, velkojien kuin merkintöjen osalta.

Lue myös: Sedu Koskinen joutui ulosottoon ja muutti Tallinnaan: En lähtenyt ketään pakoon!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!