Katso videot!
chisu. Kuva Tuomas Selänne.

Se on kesä nyt! Laulajatähti Chisu heitti talviturkin näyttävällä tavalla – muusikon muodot pistävät näyttävästi esiin uimapuvusta

Kotimaa | 13.04.2021 09:30

Kotimainen laulajatähti Chirstel Martina Roosberg, 39, eli paremmin artistinimellään Chisu tunnettu muusikko avasi kesän uimakauden. Hän julkaisi Instagram-tilillään yhdessä päivityksessä videon ja kuvan, joissa hän heittää talviturkin pois pulahtamalla luonnonveteen uimaan. 

- Se on kesä nyt, artisti julistaa päivityksessään. 

Vesi ei tainnut kuitenkaan olla kovapintaisen laulajankaan mielestä hirmuisen lämmintä, sillä hän nousee vedestä hyvin nopeasti lyhyen polskimishetken jälkeen. Muusikolla oli myös päätään lämmittämässä pinkki pipo, vaikka hän oli muuten hyvin kesäisesti pukeutunut. 

Lue myös: Laulaja Chisun uusi tyyli on dramaattisen pysäyttävä - kuvat! 

Laulajalla on päivityksessä päällään kireä sininen uimapuku, jonka läpi pistävät esiin hänen feminiiniset muotonsa hyvin selvästi. Yksiosaisen uimapuvun lisäksi hänellä oli kasvoillan aurinkolasit, jotka suojasivat Chisun silmiä kirkkaassa auringonvalossa. 

Vedestä noustuaan hän talsii laiturilla hyvin kepeän oloisin askelin ja hymyilee iloisesti kameralle, kuin olisi juuri päässyt catwalkin päätyyn.

Klikkaa oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHISU (@chisuofficial)

Naimisiin

Artisti meni naimisiin tuottaja-aviomiehensä Jorin kanssa vuoden 2019 syyskuussa. He yhdistivät tuolloin sukunimensä kekseliäällä tavalla, kun ottivat molempien sukunimistä loppuosat yhteiseksi nimekseen. 

Lue myös: Tätä muusikkopariskuntaa ei voi olla huomaamatta! Chisu tutustui Jori-rakkaansa kotikaupunkiin – kuvat!

Ennen avioliittoa Chisun sukunimi oli Sundberg ja Jorin Sjöroos. Nimistä tuli yhdistämisen jälkeen Roosberg.

chisu ja jori turku 2020
Pariskunta nautti viime kesänä Turun maisemista muutamaan kertaan. Kuva Seiskan lukija.
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!