fbq
Kotimaa
12.04.2021 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram
tis-vilma
Säväyttävä synttäripimu! Vasta eronnut TIS-Vilma keikistelee uimapuvussa: ”Meitsi on onnellisempi kuin koskaan”
Kotimaa
12.04.2021 21:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram

Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen ottaa sinkkuelämän vastaan täysin rinnoin, minkä voi huomata hänen Instagram-kuvastaan. 

Vilma juhli 27-vuotissynttäreitään Himoksella viime viikonoppuna. Juhlista Vilma julkaisi muutamia päivityksiä, joissa hän hymyilee iloisesti ystäviensä ympäröimänä. 

Eniten huomiota herättää kuitenkin hänen uimapukukuvansa. Kuvaa katsoessa ei voi ollla huomaamatta, kuinka hänen mustan uima-asunsa kaula-aukko on erittäin paljastava. 

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso: sokkiero - häät oli jo maksettu! "Ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden"

Päivityksessään hän kertoo, ettei hän anna elämänmuutostensa lannistaa itseään. Hän haluaisikin antaa nuorelle itselleen hyviä neuvoja, joihin liittyy elämästä nauttiminen ja stressinsietokyvyn kehittäminen.

- Lopeta stressaaminen elämästä tai turhanpäiväisistä asioista. kuten ulkonäöstä. Helpommin sanottu, kun tehty. Tässä kuvas minun uikkari on kokoa 46. Olisi kyllä pienelle Vilmalle ollut shokki, jos olisin kuullut tämän teininä. Mut whatever, meitsi on onnellisempi kuin koskaan nuorena olin. Vaikka välillä on päiviä, jolloin harmittaa ja ahdistaa mm. elämäntapamuutokset jne. niin sanoisin, että hyviä päiviä on kuitenkin enemmän tämän asian suhteen. Olen jotenkin löytänyt tietynlaisen rauhan, Vilma kertoo.

Ero

Vilma kertoi perjantaina 2. huhtikuuta Instagram-tarinoissaan, että hän on eronnut kihlatustaan Juuso Lehmusvyörystä. Pariskunta oli jo suunnittelemassa häitään, mitkä oli tarkoitus nähdä myös televisiossa. Heidän häänsä piti kuvata Unelmahäät-ohjelmaan. 

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso joutuivat siirtämään hääpäiväänsä koronan takia - "Meillä on kaikki valmiina juhlia varten"

He joutuivat jo kertaalleen siirtämään häitään joulukuun puolestavälistä myöhemmäksi koronaviruspandemian takia. Nyt häitä ei kuitenkaan tanssita ollenkaan. Pariskunta oli jo maksanut osan juhlista hurjia summia. 

- Olimme maksaneet häämme, melkein 10 000 euroa. Saimme siitä takaisin noin 60 prosenttia. Paljon menimme häviölle. Se on näin, Vilma kertoi viime viikolla. 

Lapsen kanssa

Vilma ja Juuso saivat esikoislapsensa viime vuoden toukokuussa. Heidän tyttärensä asuu Vilman kanssa hieman yli 100-neliön asunnossa, jonka vuokra on vaikuttajan mielestä hyvin tyyris. 

Lue myös: TIS-Vilma yllättyi rintaruokinnan haasteista - kamalin paikka jäi mieleen: "Silloin jengi katsoi, että mitä hittoa"

- Vuokra on jäätävän suuri, mutta pärjään ainakin sen aikaa tässä, kun saan Nellasta muun muassa kotihoidontuen, lapsilisän korotettuna, saan asumistukea jonkin verran. Saan pitkälti Juuson osuuden verran tukia, joten pärjään ihan ok. Ei tunnu siltä, että maksaisin enemmän.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »