Sauna ja uima-allas pihassa! Tällaisesta unelmakodista Tomi ja Minka Björck luopuvat Australiassa – kuvat!

Kotimaa | 17.04.2021 13:02

Suomen menestyneimpiin ravintoloitsijoihin lukeutuva Tomi Björck, 40, ja tämän Minka-vaimo ovat myyneet Australian Sydneyssä sijaitsevan kotinsa. Huippukokki kertoi asiasta maanantaina Instagramissa ja näytti nostavan sen kunniaksi myös maljan.

– Pitää paikkansa! Täällä Australiassa on ollut koronaviruksen vuoksi kaikissa asunnoissa tosi kova hinnannousu, joten päätimme kokeilla onneamme. Toinen syy oli yksinkertaisesti se, että halusimme uuden kodin, Minka Björck vahvistaa Seiskalle suoraan Australiasta.

– Sitten siinä kävikin niin, että kotimme meni erittäin hyvin kaupaksi. Myimme sen ihan saman tien.

Lue lisää: Ökykaupat ennätyssummalla! Tomi ja Minka Björck luopuivat unelmiensa kodista – ”Päätimme kokeilla onneamme”

Kokkiperheen tukikohtana toiminut hulppea talo maailmankuululla Bondi Beachilla  on nyt mennyt kaupaksi.
Kokkiperheen tukikohtana toiminut hulppea talo maailmankuululla Bondi Beachilla on nyt mennyt kaupaksi.

Ei haikeutta

Tomin, Minkan ja pariskunnan kouluikäisten poikien kaupaksi mennyt kotitalo on televisiosta tuttu. Sitä on esitellyt muun muassa julkkiskokki Hans Välimäki vuosi sitten nähdyssä Hansin matkassa -ohjelmassaan.

Lue myös: Ökyelämää Australian auringon alla! Näin miljonäärikokki Tomi Björck hemmottelee itseään ja perhettään: 45 000 euron kello

Björckien ökykoti on telkkarista tuttu. Viimeksi sitä esitteli Tomin kokkikollega Hans Välimäki viime vuonna nähdyssä Hansin matkassa -ohjelmassa.
Björckien ökykoti on telkkarista tuttu. Viimeksi sitä esitteli Tomin kokkikollega Hans Välimäki viime vuonna nähdyssä Hansin matkassa -ohjelmassa.

 

Vain kivenheiton päässä maailmankuululta Bondi Beachiltä sijaitseva kaksikerroksinen kivitalo on hulppea kuin mikä. Sen sydämenä sykkii upea uima-allas, ja löytyypä pihalta suomalainen saunakin. Silti kodista luopuminen ei ollut vaikeaa.

– Emme ole koskaan olleet Tomin kanssa kovinkaan kiintyneitä mihinkään omaisuuteen. Sillä ei ole ollut niin isoa merkitystä. Siksi meillä ei ole haikeat fiilikset, koska tiedämme pystyvämme luomaan taas jotain uutta. Se on muutenkin intohimomme, Minka perustelee.

LUE LISÄÄ BJÖRCKIEN TALOKUVIOISTA TUOREIMMASTA SEISKASTA!

Björckien Australian-kodin sisäpihaa hallitsee näyttävä uima-allas.
Björckien Australian-kodin sisäpihaa hallitsee näyttävä uima-allas.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto, Nelonen ja Tomin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!