fbq
Sara Sieppi

Sara Sieppi pohti pitkään peppukuvan julkaisemista: "Kuvaa ei ole käsitelty"

Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi tänään (16.5.) Instagramissa ulkonäköään koskevan päivityksen.

Saran päivitys koskee kuvaa, joka piti alun perin olla esillä jossakin Saran lukuisista yhteistyöjulkaisuista. Hän ei kuitenkaan käyttänyt kyseistä kuvaa.

- Kamerarullassa tuli vastaan tää kuva, jonka otin yhtä yhteistyöpostausta varten. En koskaan julkaissut sitä, koska musta se ois tuntunut siltä, et huijaan teitä. Kuvaa ei ole käsitelty (toki värejä muutan aina), mut oikeissa asennoissa ja kuvakulmissa kroppa voi näyttää liiankin eriltä, mitä se sit lopulta on. Okei, oon mä tehnyt kyykkyjä, mut en ihan niin paljoo, et se ois ihan koko ajan tollanen Kim K, Sara kirjoittaa.

- Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollut esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IG:tä. Kattelin tossa peiliin ja huomasin, et aika tavallinen muijja siellä on, kun kroppa ei oo siinä päätä särkevässä kaariasennossa ja hyvä niin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuvan perään Sara on vielä lisännyt peilin kautta kuvatun videon, jossa hänen takamuksensa näyttää huomattavasti pienemmältä kuin vanhassa valokuvassa.

Kaunotar on saanut lyhyessä ajassa päivitykselleen kannustavia kommentteja.

- Just näin muru, Saran ystävä Janna Hurmerinta kirjoittaa.

- Upea! Tärkeä muistutus, toinenkin seuraaja kommentoi.

Herra mun vereni! Sara Sieppi pysäyttää laittoman pienessä pikkujoulumekossa - Esko Eerikäinen ilmaisee mielipiteensä

Sara Sieppi, 30, tuli tunnetuksi vuonna 2011 tultuaan valituksi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunusta. Hän on kilpaillut myös televisio-ohjelmissa Viidakon tähtöset ja Selviytyjät Suomi. Nykyään hänet tunnetaan parhaiten somesisällöistään. Saraa seuraa Instagramissa yli 224 000 ihmistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy