fbq
Kotimaa
28.12.2020 11:37
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Sara Sieppi
Sara Siepistä leimahti raju kolumnikohu: Roope Salminen ryntäsi tukemaan ex-rakastaan - "Alkoi v**uttamaan niin pahasti" - julkkikset järkyttyivät!
Kotimaa
28.12.2020 11:37
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Entinen Miss Suomi ja menestynyt somevaikuttaja Sara Sieppi joutui yllättymään heti joulun jälkeisenä sunnuntaina, kun Iltalehti julkaisi politiikan toimittaja Tommi Parkkosen kolumnin, jossa Parkkonen vertasi kansanedustajien työtä ja palkkaa Saran ansioihin ja meriitteihin. 

Kolumnin otsikko oli "Kumpi on auttanut enemmän koronaviruksen torjunnassa, Sara Sieppi vai kansanedustaja?".

Parkkonen puolusti kolumnillaan kansanedustajien palkkaa ja pitkiä lomia, mutta samalla hän tuli verranneeksi näiden merkitystä yhteiskunnassa Saran kaltaisiin somevaikuttajiin.

- Entä käsi ylös ne, joiden mielestä 6 510 euroa kuukaudessa on liikaa sponsoroituja alushousujaan ja minttuyrttisitruunakastanjamuffinsejaan esittelevälle someinfluensserille? Jep, Parkkonen kirjoitti kolumnissaan.

Hallitus - joka koostuu kansanedustajista - antaa eduskunnan käsittelyyn vuosittain noin 300 ministeriöiden virkamiesten valmistelemaa lakiehdotusta. Se on oikeasti paljon. Se on lähes yhtä paljon kuin ex-missi Sara Sieppi laittaa vuosittain Instagramiin kuvia ulkomaanmatkoistaan ja bikineistään, konkaritoimittaja jatkoi.

Lue myös: Sara Sieppiä haukuttiin somessa prostituoiduksi - törkeä solvaus veti missikaunottaren sokkiin: "Miten joku kehtaa?"

Kohu leimahti

Sara reagoi Iltalehden kolumniin Instagram-tilillään näkyvästi. Hän julkaisi videotarinassaan kuvakaappauksen Parkkosen kolumnista Iltalehden etusivulla ja ihmetteli kirjoitusta.

- Mitä mä just luin Iltalehti???????? Sara kirjoitti.

Lue myös: Joulun syntisin seksipommi? Sara Sieppi poseeraa roisisti rinnat esillä ja pyllistää vesirajamekossa - rohkeiden kuvien takana ilmiselvä viesti!

Myös monet muut julkkikset ihmettelivät somessa Iltalehden julkaisemaa kolumnia. Kummastelijoiden ja Saran tukijoiden joukossa olivat muun muassa Marja Hintikka, Shirly Karvinen, Rosanna KuljuHeidi Sohlberg, Petra Gargano, Beata Papp, Sara Parikka, Tuure BoeliusMaryam Razavi, Ilona Chevakova ja Esko Eerikäinen.

Monien mielestä Parkkosen kolumni halveerasi Saran työtä somevaikuttajana ja useat korjasivatkin, että Sara on työssään kova ammattilainen, minkä vuoksi Parkkosen kirjoitus tuntui Siepin vähättelyltä.

- Minun mielestä ei ole reilua, että mollataan julkisesti ihmistä, joka tekee niska limassa duunia elääkseen, on se sit some influencer tai ihan mikä vaan työ, Heidi Sohlberg kirjoitti Instagram-videotarinassaan.

- Tässä epäonnistuttiin pahasti ja päädyttiin lopulta kiusaamaan ja aliarvioimaan naista, joka on äärettömän kova ammattilainen työssään, Shirly Karvinen kommentoi omassa videotarinassaan.

- Helvetin typerä ja ala-arvoinen teksti, jyrähti Esko Eerikäinen.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli jouluisen uuden kaksionsa - 449 000 euron asunnon sisustus tyrmää täysin: "Tuun nyt sinne"

"Alko vituttamaan"

Myös Saran ex-avopuoliso, juontaja-näyttelijä Roope Salminen ryntäsi sunnuntaina puolustamaan exäänsä Instagramissa. Roope kirjoitti pitkän avautumisen videotarinaansa ja ihmetteli Iltalehden kolumnia.

- En haluis antaa tälle kirjoitukselle yhtään enempää näkyvyyttä, mutta alko vituttamaan niin pahasti, Roope aloitti kirjoituksensa.

- Käsittääkseni ei ole Sara Siepin duuni auttaa koronaviruksen torjunnassa samalla volyymilla kuin kansanedustajan, otsikossa on yhtä paljon järkeä kuin kysyä "Kumpi auttoi enemmän MM-kullan voittamisessa, Kevin Lankinen vai Roope Salminen?" ja sitten todeta miten epäreilua on, että meidän vuositulot olis melkein samat (toki ei ole).

Roope vaikutti ärsyyntyneen kolumnin kappaleesta, jossa ihmeteltiin somevaikuttajien palkkaa ja työn sisältöä.

Lue myös: Oho, Roope Salminen julkaisi kuvan vauvauinnista esikoisensa kanssa: huvittava yksityiskohta pyrskäyttää nauruun intiimissä otoksessa - ”Isänsä korvat!”

- Tässä maailmassa on aika paljon töitä, jotka ei ole yhteiskunnan kannalta täysin välttämättömiä. Toimittajale saattaa tulla yllätyksenä, mutta niistä maksetaan kysynnän mukaan. TOTTAKAI on älytöntä, että itse voin laskuttaa kolmen lähihoitajan kk-palkan verran kaupallisesta yhteistyöstä, mutta minä, Sara Sieppu tai ketkään influensserit eivät päätä kansanedustajien tai sairaanhoitajien palkoista. Jos Sara Sieppi laskuttaa jatkossa toimittajan mieliksi vähemmän eikä tienaa niin hyvin, ne rahat eivät mene hyväntekeväisyyteen, Roope kirjoitti.

Roope ja Sara seurustelivat kolmen vuoden ajan ja asuivat avoliitossa. Suhde päättyi syksyllä 2018.

Lue lisää: Lähipiiri: Suhde Roope Salmiseen teki Sara Siepin onnettomaksi – jätti yhteisen kodin jo viime viikonloppuna: ”Suhde oli pelkkää silmänlumetta!”

Sara kiitti tuesta

Sara kertoi myöhään sunnuntai-iltana saaneensa runsaasti tukea ja kiitti saamistaan viesteistä ja puolustuksesta.

- Kiitos kaikille teille ihanista viestistä. Niillä on mulle tosi iso merkitys, Sara kirjoitti videotarinassaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

- Jotenkin odotin tätä joululomaa tosi paljon ja ajattelin, että se on tosi ansaittua, koska olen mielestäni tehnyt tosi ahkerasti töitä tänä vuonna, ja paljon töitä. Ja sit saakin lukea valtakunnan luetuimmalta saitilta, että millään, mitä mä olen tehnyt, ei oikeastaan ole mitään merkitystä. Niin tulee lähinnä sellainen typerä olo. Ja on vain sellainen julkinen kiusaamiskohde, niin se on hurjaa. Menen nyt nukkumaan ja jäsentelen hieman ajatuksia, Sara kertoi videolla.

Lue myös: Uskomaton vartalo! Sara Sieppi julkaisi törkykuumia bikinikuvia helteestä mielettömässä rusketuksessa - "Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä"

Kolumnin kirjoittanut toimittaja Tommi Parkkonenkin reagoi somessa levinneeseen kohuun omilla some-tileillään.

- Ihan nyt taas ihan oikeasti #ihmiskunta - olisiko tämä näkökulma ollut parempi, jos olisin sittenkin käyttänyt esimerkkinä kimi räikköstä enkä sara sieppiä? ei, Parkkonen kirjoitti Twitterissä ja lisäsi twiittiinsä hashtag-tunnisteet #medialukutaito, #alleviivattusarkasmi #ihmiskunta ja #asteroidi.

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »