fbq
Kotimaa
28.12.2020 15:51
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Tommi Parkkonen ja Sara Sieppi
Sara Siepistä kohukolumnin kirjoittanut toimittaja Tommi Parkkonen pyytää julkisesti anteeksi: "Käsi ylös virheen merkiksi"
Kotimaa
28.12.2020 15:51
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Kuten Seiska aiemmin tänään maanantaina uutisoi, Iltalehden politiikan toimittaja Tommi Parkkonen aiheutti valtavan somemetakan sunnuntaina, kun hänen kirjoittamansa kolumni hermostutti lukuisat julkkikset.

Kolumnin otsikko oli "Kumpi on auttanut enemmän koronaviruksen torjunnassa, Sara Sieppi vai kansanedustaja?".

Parkkonen puolusti kolumnillaan kansanedustajien palkkaa ja pitkiä lomia, mutta samalla hän tuli verranneeksi näiden merkitystä yhteiskunnassa Saran kaltaisiin somevaikuttajiin.

Entä käsi ylös ne, joiden mielestä 6 510 euroa kuukaudessa on liikaa sponsoroituja alushousujaan ja minttuyrttisitruunakastanjamuffinsejaan esittelevälle someinfluensserille? Jep, Parkkonen kirjoitti kolumnissaan.

Hallitus - joka koostuu kansanedustajista - antaa eduskunnan käsittelyyn vuosittain noin 300 ministeriöiden virkamiesten valmistelemaa lakiehdotusta. Se on oikeasti paljon. Se on lähes yhtä paljon kuin ex-missi Sara Sieppi laittaa vuosittain Instagramiin kuvia ulkomaanmatkoistaan ja bikineistään, konkaritoimittaja jatkoi.

Lue lisää: Sara Siepistä leimahti raju kolumnikohu: Roope Salminen ryntäsi tukemaan ex-rakastaan - "Alkoi v**uttamaan niin pahasti" - julkkikset järkyttyivät!

Sara reagoi Iltalehden kolumniin Instagram-tilillään näkyvästi. Hän julkaisi videotarinassaan kuvakaappauksen Parkkosen kolumnista Iltalehden etusivulla ja ihmetteli kirjoitusta.

- Mitä mä just luin Iltalehti???????? Sara kirjoitti.

Saran lisäksi kymmenet julkisuuden henkilöt ottivat kantaa kolumniin ja puolustivat Saraa yhtenä rintamana. Osan julkkiksista merkitsi myös Tommi Parkkosen tilityksiinsä.

Lue myös: Sara Sieppiä haukuttiin somessa prostituoiduksi - törkeä solvaus veti missikaunottaren sokkiin: "Miten joku kehtaa?"

Anteeksipyyntö

Kiivas palaute tavoitti Parkkosen, joka julkaisi maanantaina avoimen pahoittelun kaikilla sometileillään.

- ”käsi ylös virheen merkiksi” on klisheinen sanonta, mutta välillä varsin tarpeellinen. palautteen myötä tajuan hyvin, että näkökulmajuttuni sanamuodot epäonnistuivat. tarkoitukseni oli hyvä (kehua kerrankin k-edustajia!), mutta sara siepin liittäminen asiaan oli täysin turhaa. siispä vilpittömät pahoitteluni @sarasieppi, Parkkonen kirjoitti päivitykseensä, jonka ohessa oli kuva pystyssä olevasta kädestä.

Lue myös: Joulun syntisin seksipommi? Sara Sieppi poseeraa roisisti rinnat esillä ja pyllistää vesirajamekossa - rohkeiden kuvien takana ilmiselvä viesti!

Sara Sieppi ei toistaiseksi ole reagoinut Parkkosen anteeksipyyntöön, vaikka toimittaja hänet merkitsikin päivitykseensä.

Tommi Parkkonen on Iltalehden kokenut politiikan toimittaja.
Tommi Parkkonen on Iltalehden kokenut politiikan toimittaja.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »