fbq
Sara Sieppi

Sara Siepiltä raju verotilitys alusvaatteissa: "En ajatellut vieläkään pukea päälle kunnolla"

Somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 31, tilittää rajusti raha-asioistaan.

Sara julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa poseeraa alusvaatteisillaan kameralle. Kuvan takana hänellä on hyvin painavaa asiaa someseuraajilleen.

- Hetken hengittelin veropäivänä tulleita viestejä ja ajattelin, että enpä jaksa ottaa kantaa, mut sit taas samaan aikaan mietin, et miks mä hiljentyisin niin tärkeestä aiheesta, hän avaa sanaisen arkkunsa.

Sara kokee, että jostain syystä monen on vaikeata vielä tänäkin päivänä hyväksyä, että kauniiden kasvojen takana voi olla markkinointia ja brändäystä ymmärtävä ihminen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa.

Sara painottaa, että oikeanlaiseen kohderyhmään markkinoiminen on tärkeää hänen allallaan.

- Ja kyllä, vaikuttajamarkkinoinnissa liikkuu suuria summia, sillä se mainosarvo, jonka yritys saa tuotteelleen somevaikuttajan kautta, voi olla todella suuri. Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin. En ajatellut siis vieläkään ”pukea päälle kunnolla” tai ”mennä oikeisiin töihin”. Menestyvä nainen ei tulisi olla kirosana, hän päättää kirjoituksen.

Sara Sieppi lähtee erityiselle matkalle

Saran vuoden 2021 tulot olivat yhteensä 161 359 euroa. Ansiotuloja tuli 156 791 euroa ja pääomatuloja kertyi 4 567 euroa. Mätkyjä rapsahti 3 729 euroa.

Sara Sieppi tahkoi muhkeat tulot! Näillä ansioilla 3000 euron viikkomenot luonnistuvat

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vuonna 2020 Sara tienasi ansiotuloja 153 699 euroa ja pääomatuloja 2 403 euroa. Mätkyjä rapsahti 11 296 euroa.

Yli 224 000 Instagram-seuraajaa omaavalla Saralla vaikuttaa olevan jatkuvasti monta rautaa tulessa, ja hän tekee varsin kiitettävää voittoa yrityksellään. Saran Semihima Oy teki viimeisimmällä tilikaudellaan peräti 612 000 euron liikevaihdon ja yritys teki puhdasta voittoa 374 000 euroa viime vuonna.

Yli 1 000 euron sviitissä odotti karmea yllätys - Sara Sieppi tilittää ikävää kokemustaan

Sara on kertonut avoimesti kulutustottumuksistaan, ja onkin kirvoittanut keskustelua 3000 euron viikkobudjetista mainittuaan.