Sara Chafak

Sara Chafak paljastaa Avussa sukunsa suuren koronatragedian: 30-vuotias eno ja isoisä kuolivat koronaan - "Tämä on iso isku"

Kotimaa | 16.07.2021 10:21

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 30, kertoo Apu-lehdessä sukuaan kohdanneesta suuresta tragediasta.

Saran Marokossa asuvat vaari ja eno sairastuivat keväällä koronaan, ja lopulta tauti oli molemmille kohtalokas. Molemmat menehtyivät koronan aiheuttamiin komplikaatioihin kaksi kuukautta sitten.

Saran eno oli kuollessaan Saran ikäinen, eli vain 30-vuotias.

– Tämä on iso isku, vaikka sille ei vain voi mitään. Enoni oli vasta 30-vuotias. Heillä ei ollut vielä rokotuksia ja korona jylläsi Marokossa aika kovaa.

Lue myös: Tässä on Sara Chafakin rakas Marja-äiti - ex-missi nieleskelee kyyneleitä tv:ssä äitinsä rinnalla: "Olemme jatkuvasti tekemisissä"

Molempien hautajaiset järjestetään lähipäivinä Marokossa.

– Siskoni lentää tällä viikolla sinne hautajaisiin ja äitipuoleni on jo siellä.

Lue myös: Huhhuh, Sara Chafak hankki 80 000 euron luksus-Mersun - kuva! Poseeraa tyrmäävänä puolialasti kuin miestenlehdessä

Sairasti itsekin koronan

Myös Sara itse on sairastanut koronan. Hän sai tartunnan viime vuonna Lontoossa, mutta hän selvisi taudista melko vähäisin seurauksin.

– Menetin maku- ja hajuaistini melkein yhdeksäksi kuukaudeksi, mikä oli vähän kurjaa, sillä olen ammatiltani myös kokki ja rakastan ruokaa. Kaikki maistui pitkään samalta, Chafak kertoi lehdelle.

Sara asuu nykyään Espoossa avoliitossa Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin kanssa, jonka kanssa hän on seurustellut kaksi vuotta.

Lue myös: Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!