fbqSami Kuronen oli ysärillä kuin ilmetty Backstreet Boys -tähti! Radiojuontajan mallihistoria yhtenä kuvana: ”Milanosta ei soiteltu perään!” | Seiska
Katso kuvat!
Sami Kuronen

Sami Kuronen oli ysärillä kuin ilmetty Backstreet Boys -tähti! Radiojuontajan mallihistoria yhtenä kuvana: ”Milanosta ei soiteltu perään!”

Kotimaa | 12.05.2021 17:00

Hunajaisesta äänestään ja kultakutreistaan tunnettu juontaja Sami Kuronen, 47, paljasti itsestään uuden puolen, kun jakoi entisen mallikuvansa sosiaalisessa mediassa. 

Suositun tosi-tv-ohjelman juontaja esitteli Instagram-tilillään koko uransa vaatemallina 1990-luvulla. Saman otoksen hän on julkaissut kahdeksan vuotta aikaisemmin Facebook-tilillään, mutta nyt hänen huippumalliuransa oli aika siirtää kuvakeskeisempään sovellukseen. 

- Urani kesti vain yhden päivän ja nämä yhdet kuvaukset. Milanosta ei soiteltu perään, joten lopetin! Hän kertoi.

Lue myös: Onko tämä Temptation Islandin hulvattomin iltanuotio koskaan? Jopa grillimestari Sami Kuronen villiintyy härskiin läpänheittoon: "Maisteltiin joulukalenterin kakkosluukkua"

Lue myös: Salasuhde paljastui! Sami Kuronen rakastui toimittajaan – paparazzikuvat Seiskassa!

Samin malliuraan ennenaikaista päättymistä surivat juontajan lisäksi hänen sosiaalisen median seuraajansa. He harmittelivat päivityksen kommenttikentässä tätä suurta vääryyttä, ettei mallimaailmassa nähty enempää Samia. 

- Mallimaailma menetti yhden kuumimmista miesmalleista.

- Milano ei tiedä mitä menetti

- Noita farkkuja myytiin aikoinaan paljon, joten siinä mielessä malli onnistui tehtävässään kyllä erinomaisesti. Eivät tiedä Milanossa, mistä jäivät paitsi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen)

Poikabändiläinen?

Farkkuja mainostavassa kuvassa Sami muistuttaa todella paljon kuuluisan Backstreet Boys -poikabändin jäsentä Nick Carteria, 41, kun yhtye oli suosionsa huipulla samaisena vuosikymmenenä. 

Lue myös: Yhteisiä öitä! Sami Kuronen kuskasi uutta rakastaan lumisella Mersulla – kuva!

Miehiä yhdisti ysärillä ainakin vaalea keskijakauksellinen hiustyyli, joka muodostui kansainvälisesti tunnetun laulajan tavaramerkiksi hyvin nopeasti.

Nick Carter
Tältä poikabändiläinen näytti vuonna 1998. 

Uusi rakas

Samin suhdekuvioista paljastui maaliskuun lopussa lisätietoja, kun Seiskan paprazzi bongasi juontajan viemässä rakastaan töihin. 

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Tässä on Sami Kurosen uusi rakas!

– Hänen kainalossaan viihtyy kolmikymppinen vaaleaverikkö, sisäpiirilähde kertoi Seiskalle tuolloin.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, Instagram, All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!