Sami Kuronen

Sami Kuronen muistelee traumaattista tilannetta uimahallissa: "Se oli viimeinen kerta kun vedin miesten uimahousut jalkaan!"

Kotimaa | 20.09.2021 21:01

Suosikkijuontaja Sami Kuronen, 47, muisteli somessa noloa hetkeä uimahallissa. 

Sami julkaisi kuvan vanhasta Facebook-päivityksestään yhdeksän vuoden takaa.

- Uimahallien laina "Speedot" syövät itsetuntoa, varsinkin jos ne ovat numeroa liian pienet! Vanhassa päivityksessä luki. 

Lue myös: Fantastinen otsatukka! Sami Kuronen hurmasi jo pienenä poikana: Hello Ladies!

Julkaisun tekstissä suosikkijuontaja avasi kyseisen päivän tapahtumia. 

- Tämä muisto yhdeksän vuoden takaa nosti traumat taas altaanpohjasta pintaan, hän aloitti. 

Sami kertoi vieneensä lapsensa helsinkiläiseen uimahalliin. Perillä selvisi, etteivät suosikkijuontajan uimashortsit olleet sallittuja.

- Olin tyttären kanssa Hakunilan uimahallissa. Pukuhuoneessa vedettiin suihkun ja saunan jälkeen uikkarit jalkaan. En ehtinyt ottaa kuin kaksi askelta trooppisen allasalueen puolella, kun terhakka uimavalvoja huusi jo kaukaa. ”Shortsit jalassa homma ei onnistu.” Kahvion puolelta saa kuulemma vuokrata Speedoja, Sami kirjoitti.

Lue myös: Sami Kuronen ja kaunis toimittajarakas asuntomessuilla – yhteinen koti kiikarissa? Katso kuva!

Liian tiukat uimahousut 

Sami ei halunnut tuottaa tyttärelleen pettymystä, joten hän joutui vuokraamaan Speedo-merkkiset uimahousut. Kyseiset simmarit ovat tunnetusti melko tiukat.

- Vaihtoehtoja oli siis tasan kaksi. Napata monta päivää uintireissua odottanut kolmevuotias kainaloon, lähteä kotiin ja tuottaa maailman romahduttava pettymys, tai nöyrtyä ja vetää reissu kunniakkaasti vartalonmyötäisissä loppuun.

Suosikkijuontaja teki karmean mokan vuokratessaan uimahousut, sillä hän nappasi vahingossa mukaansa liian pienet Speedot. Tuolloin 3-vuotias tytär oli jo odottanut niin pitkään, ettei Sami kehdannut enää hakea uusia uimahousuja.

- Mitä sitä isä ei tyttärensä eteen tekisi, joten kahvilasta nopeasti lainauikkarit mukaan ja pukuhuoneen kautta uusi yritys. En huomannut tarkistaa tiskillä kokoa, ja nehän sattuivat (tietenkin) olemaan vähintään numeroa liian pienet. Siinä vaiheessa sekoilu ja odotus oli kuitenkin saanut tyttären malttamattomaksi, eikä uusiin säätöihin ollut varaa.

Lue myös: Kymmenes TIS-kausi purkissa! Sami Kuronen räpläili ja joi olutta ennen Suomeen paluuta - katso kuva!

Liian tiukkoihin uikkareihin sonnustautunut Sami teki rohkean ratkaisun ja päätti suunnata lapsensa kanssa uima-altaaseen. Intiimialueen hän yritti kovasti peittää uimaleluilla, mutta tuloksetta. Hän vietti koko uintiajan altaassa, eikä halunnut näyttäytyä uimahousuissaan.

- Vedin itseni väkivalloin tähän suuresti vihaamaani vaatekappaleeseen, nappasin tytön toiseen käteen ja toisella kädellä yritin siirtää kaikki mukana olevat uimalelut intiimialueitani heikolla menestyksellä peittävien uimahousujen peitoksi. Siirtymä pukuhuoneelta lastenaltaaseen tapahtui vikkelämmin kuin kellään muulla, enkä muuten noussut altaasta kuin vasta poistuakseni hallista.

Nolon tapahtuman jälkeen Sami on vannonut skippaavansa uimahousut jatkossa.

- Se oli viimeinen kerta, kun vedin miesten uimahousut jalkaan! Sami päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin avoimena suhteestaan edesmenneeseen Lauri-isään Sami Kurosen radio-ohjelmassa: "En koe, että hän on osa minun perhettäni"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!