fbqSami Hyypiän kivilinnan väri ihmetyttää – paljastavat kuvat! | Seiska
Kotimaa
06.12.2021 10:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Sami Hyypiä
Sami Hyypiän kivilinnan väri ihmetyttää – paljastavat kuvat!
Kotimaa
06.12.2021 10:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Liverpoolissa upean uran puolustajana palloillut Sami Hyypiä, 48, kertoi marraskuun alussa Instagramissa eroavansa Susanna-vaimostaan, taustalta alkoi paljastua kolmiodraaman aineksia.

Lukuisat lähteet tiesivät kertoa, että Sami oli viihtynyt jo viime keväänä läheisissä tunnelmissa formulakuski Emma Kimiläisen kanssa Lapin suosituimmassa hiihtokeskuksessa Levillä.

Melko pian Samin eroilmoituksen jälkeen myös Emma ilmoitti eroavansa miehestään.

Nyt kun avioerot alkavat olla taputeltu ja kuohunta on laantunut, monet miettivät, onko Emma pian Samin hulppean Porvoon-heppatilan seuraava emäntä.

Hyypiän kivitalo on pysynyt jo seitsemän vuotta imelän värisenä. Nyt sen  eteen on rakennettu helikopterille laskeutumisalusta ja jalkapallokenttä.
Hyypiän kivitalo on pysynyt jo seitsemän vuotta imelän värisenä. Nyt sen  eteen on rakennettu helikopterille laskeutumisalusta ja jalkapallokenttä.

Lue myös: Emma Kimiläisestä uusi emäntä? Sami Hyypiän hulppea hevostila valmistui juuri ennen avioeroa

Outo värisävy ihmetyttää

Tilannetta mutkistaa se, että hevostila on rakennettu Samin ex-vaimon Susannan harrastuksen ympärille. Saattaa hyvinkin olla, että Susanna jää asumaan kartanoon rakkaiden hevostensa kanssa.

Seiska on seurannut vuosien varrella Samin upean Marielund Gård -nimisen tontin rakennustöitä. Vuonna 2014 tontille nousi 682-neliöinen kivitalo, joka hakee hulppeudessaan vertaistaan ainakin Suomessa.

Samin hulppeassa talossa on tilaa temmeltää. Hevosillekin on rakennettu iso talli.
Samin hulppeassa talossa on tilaa temmeltää. Hevosillekin on rakennettu iso talli. Kuva vuodelta 2014.

 

Kartanossa on 494 asuinneliötä. Ne pitävät sisällään muun muassa kuusi huonetta ja valtavan keittiön. Talossa on lisäksi 188 neliön kellaritila, jossa on upea saunaosasto.

Ihmetystä on aiheuttanut kivilinnan väri, sillä talo on vaaleanpunainen. Vuosia sitten uumoiltiin, että kyseessä oli vasta pohjamaali eikä talo jää pinkiksi.

Seiskan tuoreet ilmakuvat paljastavat, että talo on yhä sellaisen värinen, että se erottuu selvästi vehreästä suomalaisesta peltomaisemasta.

Vielä pari vuotta sitten tontille kohonneen pinkin kivilinnan kupeessa ollut vanha kartano oli keltainen.
Vielä pari vuotta sitten tontille kohonneen pinkin kivilinnan kupeessa ollut vanha kartano oli keltainen. Kuva vuodelta 2014.

Lue myös: Sami ja Susanna Hyypiän shokkiero – miten käy miljoonaomaisuuden?

Oma helikopterikenttä

Ilmakuvat paljastavat, että tontin todellinen helmi eli vanha kartanorakennus on muuttunut keltaisesta punaiseksi. Vanha väri sointui huomattavasti paremmin tontin muiden rakennusten kanssa yhteen kuin kivilin-nan seiniin valittu pinkki.

 Nyt myös kartano on saanut kylkiinsä punaisen värin.
Nyt myös kartano on saanut kylkiinsä punaisen värin.

 

Sami on saanut tonttinsa maisemointityötkin hiljattain valmiiksi. Hevostila on ympäröity jykevällä aidalla, eikä alueen rautaportista pääse sisään, ellei ole kutsuttu vieras.

Päärakennuksen eteen on ilmestynyt myös laskeutumisalusta helikopterille. Löytyypä Samin etupihalta nyt myös ikioma jalkapallokenttä.