fbq
Kotimaa
21.12.2016 07:05
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus
sami hedberg poseeraus hermoromahdus
Sami Hedbergin ilta päättyi painimiseen: portsarit taltuttivat!
Kotimaa
21.12.2016 07:05
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime viikon perjantaina (16.12.) Sami Hedberg veti hienon shown Hartwall-areenalla. Katsojat eivät huomanneet Samin käytöksestä mitenkään, että show'ta edelsi rankka aamuyö helsinkiläisessä Apollo-yökerhossa, jossa oli vietetty opiskelijoiden pikkujouluja.

Luokkakokous-leffan sankari saapui paikalle puolenyön jälkeen, mutta jo tuntia myöhemmin hän ajautui suunsoittoon portsarien kanssa.

- Suukopu päättyi valitettavaan painiotteluun keskellä Mannerheimintietä. Samia oli taltuttamassa kolme järjestysmiestä, opiskelijat kertovat.

Hurjat kuvat tilanteesta näet keskiviikkona (21.12) ilmestyneestä Seiskasta.

Pelkäsi hermoromahdusta

Sami kertoi lokakuussa Seiskalle pelkäävänsä hermoromahdusta. Viime vuonna Sami teki maailmanennätyskiertueellaan huimat 365 stand up -keikkaa, eikä tahti ole hiljentynyt kuin hivenen tänä vuonna.

– Moni koomikko on sanonut, ettei pystyisi eikä myöskään haluaisi tehdä niin paljon keikkoja kuin minä teen. Aion vähentää niiden määrää ensi vuonna. Nyt minun täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni, koska teen aivan liikaa töitä. Olen ihan tapissa, ja pelkään hermoromahdusta, Sami kertoi.