Sami Hedberg ja Saija Tuupanen Espanjassa: "Sami hauskuutti vakavan oloista Saijaa" - tuoreet salakuvat parista!

Kotimaa | 10.06.2021 16:01

Yli kaksi vuotta yhdessä olleet koomikko Sami Hedberg, 40, ja iskelmälaulaja Saija Tuupanen,39, bongattiin tänään torstaina (10.6.) Malagan lentokentältä, Espanjasta.

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg

– Sami ja Saija tulivat kentälle hyvissä ajoin. Lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen he kävelivät Malagan kentällä käsi kädessä. Ennen lentoaan Suomeen pariskunta kävi syömässä kentän ravintolassa. Samille maistui limonadi ja sämpylä. Mies hauskuutti vakavan oloista Saijaa jutuillaan lennon lähtöä odotellessa, Seiskalle vinkataan.

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg

 

Elokuva tulossa

Koronan myötä niin Samin kuin Saijan keikat ovat olleet suht jäissä. Pientä valoa tunnelin päässä Samille on kuitenkin tarjolla, kun heinäkuun lopulla Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuva saa ensi-iltansa koronarajoitteiden väistyessä Suomen elokuvateattereissa. Elokuvan ensi-illan piti olla jo aiemmin keväällä, mutta pandemian rajoitteet siirsivät sen muiden ensi-iltojen tavoin.

Seiskan tietojen mukaan ennen ensi-iltaa elokuvan tähtien olisi tarkoitus kiertää Suomen suurimmissa kaupungeissa mainostamassa elokuvaa kutsuvieraille.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan lukija, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!