fbq
Kotimaa
24.09.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Hanna Kinnunen
Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen selätti ulkonäköpaineet vasta aikuistuttuaan - ei piittaa pituuspanetteluista: "Olen sinut itseni kanssa"
Kotimaa
24.09.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Radiojuontaja ja Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen, 41, kertoo Seiskalle kokemistaan ulkonäköpaineista.

- Ne liittyvät kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä, etenkin mitä nuorempi on ollut. Ainoat asiat, joista en ole kokenut ulkonäköpaineita, ovat hiukseni ja pituuteni, 158-senttinen näyttelijä kertoo.

-  Aikuisuus on auttanut paineiden helpottumisessa paljon. Olen oppinut arvostamaan itsessäni asioita, joita pidän hyvänä, enkä ota muiden mielipiteistä itseeni. Olen sinut itseni kanssa, ja se riittää minulle.

Näyttelijä haluaa puhua sen puolesta, että kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat.

- Niin paljon kuin some tarjoaa vertaistukea ja samaistuttavuutta, siellä on myös pinnallisuutta ja filttereitä. Korostettu epäaitous ärsyttää minua. Minulle on sydämenasia kertoa, että kaikki riittävät omana itsenään.

Hanna Kinnunen

Vastustaa kiusaamista

Hanna puhui kiusaamisesta taannoin myös Instagram-kuvansa yhteydessä. Näyttelijätähden mielestä kiusaaminen on ehdottomasti väärin.

- Miten koulukiusaaminenkaan saataisiin koskaan loppumaan, jos sallimme julkisilla alustoilla ala-arvoista käyttäytymistä. Jengi ei yleensä viitsi edes vaivautua puolustautumaan, koska siitä nähdään olevan kovin vähän hyötyä.

Hän haluaa pitää omat sometilinsä siistinä ilkeistä viesteistä sekä seuraajiensa että lastensa tähden.

Lue lisää: Suosikkinäyttelijä Hanna Kinnunen avautuu erikoisista lähestymisyrityksistä: näin hän reagoi törkyviesteihin!