Vain Seiskassa!
Veronica Verho

Sade piiskasi hääkansaa! Tällaisissa kuvissa et ole nähnyt Veronica Verhoa, Jaakko Saariluomaa ja Aku Hirviniemeä koskaan aiemmin

Kotimaa | 30.07.2021 19:16

Missinä ja juontajana tunnettu Viivi Pumpanen, 33, juhli häitään sateisessa Helsingissä perjantaina (30.7.). Viivi meni naimisiin ammattijääkiekkoilija Otso Rantakarin, 27, kanssa. Otso ja Viivi ovat seurustelleet neljä vuotta. Kihloihin pariskunta meni tämän vuoden tammikuussa.

Lue myös: Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!

Säätiedotuksessa lupailtu kesämyrsky yllätti juhlavieraat täysin. Hääväki joutuikin pakenemaan rajuksi yltynyttä sadetta kirkon katoksen alle. Osalla vieraista vaikutti olevan jopa hieman vaikeuksia pysyä pystyssä kovan tuulen vuoksi.

Morsiusparin onneksi pilvet kaikkoisivat auringon edestä juuri siksi aikaa, kun he astelivat kirkosta iloisten onnittelijoiden eteen. 

Saippuakuplat leijailivat tuulessa vinhaa vauhtia, kun Viivi ja Otso astelivat Tuomiokirkon rappuja alas kohti hääautoaan.

Lue myös: Kesän kaunein morsian! Näin upealta naimisiin mennyt Viivi Pumpanen näytti rohkeassa morsiuspuvussaan: kuuma suudelma kirkon portailla - katso kuvat!

Viivin ja Otson häitä saapuivat juhlimaan esimerkiksi Posse-ohjelmasta tutut Jaakko Saariluoma, Jarno "Jarppi" Leppälä sekä Aku Hirviniemi puolisonsa Sonja Kailassaaren kanssa.

Erityisesti radiojuontaja ja sometähti Veronica Verho erottui vieraiden joukosta upean juhla-asunsa, mutta myös myrskyn silmään joutuneen sateenvarjonsa takia.

Veronica Verho häikäisi sateisesta säästä huolimatta. Hän oli valinnut ylleen näyttävän kukkamekon ja sen seuraksi kirkkaan pinkin käsilaukun.
Veronica Verho häikäisi sateisesta säästä huolimatta. Hän oli valinnut ylleen näyttävän kukkamekon ja sen seuraksi kirkkaan pinkin käsilaukun. Tietä Veronicalle näytti juontajakollega Jaakko Saariluoma.
Hiukset Veronica oli asetellut trendikkäästi vesikampaustyyliin.
Hiukset Veronica oli asetellut trendikkäästi vesikampaustyyliin.
Jaakko Saariluoma oli varauttunut myrskyyn mustalla sateenvarjolla.
Jaakko Saariluoma oli varautunut myrskyyn mustalla sateenvarjolla.
Toimittaja Sonja Kailassaari kurkki puolisonsa Aku Hirviniemen takaa tuiman oloisena.
Toimittaja Sonja Kailassaari kurkki puolisonsa Aku Hirviniemen takaa tuiman oloisena.
Tuuli meinasi riuhtaista Veronican sateenvarjon mukaansa. Myös Aku ja Sonja joutuivat virtausten riepottelemiksi.
Tuuli meinasi riuhtaista Veronican sateenvarjon mukaansa. Myös Aku ja Sonja joutuivat virtausten riepottelemiksi.
Jarppi osoitteli Veronicaa hieman vaarallisen näköisesti sateenvarjollaan.
Jarppi hassutteli sateenvarjollaan Veronicaa hieman vaarallisen näköisesti.
Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Olli Suominen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!