fbq

Saammeko esitellä: Sukupuoleton Monsteri! Lontoolaisteinin tyyli vaatii kovaa työtä!

Jazmin Beanista on tullut vaihtoehtoinen muoti-ikoni. Lontoolainen teini tunnetaan rajuista, nukkemaisista meikeistään, pelottavista piilolinsseistään ja asuihin kuuluvasta rekvisiitasta, kuten leluaseista. Sukupuolettomaksi julistautuva Jazmin viettää päivässä tuntikausia ulkonäköönsä, jota ovat inspiroineet fantasiamaailma, japanilainen kulttuuri ja mytologiset olennot.

- Moni ajattelee, että ihmiset, jotka pukeutuvat tällä tavalla, heittävät vartalonsa hukkaan, mutta minusta tuntuu, että heittäisin sen hukkaan, jos en tekisi tätä, Jazmin selittää Barcroft TV:n Hooked on the Look-sarjassa.

Jazmin pääsi näyttävän ulkonäön makuun harjoitellessaan drag-meikkaamista Instagramissa. Sittemmin hänelle on kehittynyt aivan oma tyylinsä. Nykyään hän yhdistelee asuissaan suloisia ja pelottavia elementtejä, kuten pinkkejä mekkoja ja leluaseita.

- Minua ei haittaa, että minua pelätään. Itse asiassa minä nautin siitä, hän sanoo:

- En edes tappele, en ole koskaan ollut fyysisessä tappelussa. En ole eläessäni lyönyt ketään. Minä vain pidän tällaisesta estetiikasta; pieni olento onkin supersankari tai pahis. 

Jazmin litistää rintansa sideharsolla. Tulevaisuudessa hän toivoo voivansa poistattaa rintansa leikkauksella.

- Käytän sideharsoa saavuttaakseni enemmän avaruusolentomaisen, sukupuolettoman lookin, hän sanoo:

- Aion luultavasti hankkiutua eroon rinnoistani, jotta rintakehäni olisi täysin tasainen. Se on ihanteeni, mutta on selvää, että leikkaukset ovat erittäin kalliita.

Vaikka kritsioijia ja huutelijoita riittää, Jazmine kertoo perheensä tukevan häntä. Lisäksi hän on löytänyt samanhenkisiä ystäviä netistä.

- En usko, että tulen koskaan lopettamaan. Kun olen 70-vuotias, ennen kuin kuolen, haluan tietää kokeilleeni kaikkea, hän toteaa.

Lähde: Metro UK