fbq
Ruhtinas Albert suuttui Grace Kelly -elokuvasta!
Ruhtinas Albert suuttui Grace Kelly -elokuvasta!

Ruhtinas Albert suuttui Grace Kelly -elokuvasta!

Monacon ruhtinas Albert on hermostunut äitinsä, edesmenneen ruhtinatar Gracen elämäkerrallisesta uutuuselokuvasta Grace of Monaco. Hovi on leimannut filmin valheelliseksi.

Grace of Monaco esitetään 14. toukokuussa Cannesin elokuvafestivaalien avajaiselokuvana. Leffaa tähdittää näyttelijä Nicole Kidman.

Grace of Monaco -leffan nimikkoroolissa nähdään Nicole Kidman.

Kohuelokuvassa seurataan Oscar-näyttelijä Grace Kellyn kuninkaallista elämää Monacossa.

Ruhtinas Albert ja muu kuninkaallinen perhe ovat hermostuneet muun muassa elokuvan väitteistä, joiden mukaan ruhtinatar Gracen elämä prinsessana ei ollut ruusuilla tanssimista. Elokuvassa Grace kärsii aviokriisistä puolisonsa, ruhtinas Rainier'n kanssa ja haikailee takaisin valkokankaalle.

-Hovi haluaa toistaa, ettei tätä elokuvaa voi millään tavoin pitää elämäkerrallisena. Elokuvan traileri on farssia ja vahvistaa sen, että se on mielikuvituksen tuotetta, Albertin hovi tiedottaa verkkosivuillaan.

Rainier'n ja Gracen perheonnea 1960-luvulla.

Oscar-näytteljä Grace Kelly avioitui Monacon ruhtinas Rainier'n kanssa huhtikuussa 1956. Liitosta on kolme lasta, ruhtinas Albert sekä prinsessat Caroline ja Stephanie. Ruhtinatar Grace menehtyi auto-onnettomuudessa 14. syyskuuta 1982.

Grace of Monaco -elokuva saa Suomen-ensi-iltansa 16. toukokuuta 2014.

KATSO MYÖS:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vastikään vauvan saanut Charlotte hyppää jälleen kilpaa!

Sveitsissä juhlittiin kuninkaallisia talvihäitä - katso kuvat!

Tässä on maailman kauneimman kuninkaallisperheen tuorein jäsen!