Hanna Kinnunen

Roolihahmo seuraa Salkkarit-tähteä kotiin: Hanna Kinnusen poika luuli äitiään Sallaksi - tällaista on arki saippusarjan kulisseissa: "Työpäivän jälkeen tarvitaan silppuria"

Kotimaa | 24.09.2021 22:01

Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunen, 41, istahtaa hetkeksi sohvalle nauttimaan kahvia. Hän on juuri saapunut radiosta Salattujen elämien studiolle. Seiska pääsi kurkistamaan kulisseihin ja kuulemaan, millainen on tähtinäyttelijän tavallinen työpäivä.

Ensimmäisenä aamulla Hanna kertoo menneensä radiostudiolle, sillä hän juontaa Aito Iskelmän päivää maanantaista perjantaihin kello 10-14. Jos näyttelijää odottaa radion jälkeen kiireinen kuvauspäivä Salattujen elämien parissa, siihen löytyy ratkaisu.

- Jaan nyt salaisuuden teille ja kerron, että tarvittaessa voin nauhoittaa osan lähetyksestä etukäteen. Siten ehdin joka paikkaan, koska minulle on monta rautaa tulessa. Mutta pääasiassa teen lähetyksen livenä, Hanna paljastaa.

Lue lisää: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen julkisuudesta: Jos sitä ei kestä, niin kannattaa vaihtaa alaa!

Hanna Kinnunen
Hanna palasi jokin aika sitten kuuden viikon rentouttavalta lomalta, mutta työrytmi on jälleen löytynyt. Aito Iskelmässä kuullaan Hannaa aina arkisin neljän tunnin ajan.

VOIMATREENIÄ VALMENTAJAN KANSSA

Studiosta Hanna on suunnannut suoraan salille harjoittelemaan valmentajansa kanssa. Hanna tekee tällä hetkellä voimatreenejä kovilla painoilla.

- Se on aivan superkoukuttavaa, ja olen tosi innoissani kehityksestäni. Yritän saada treenin mahtumaan radio- ja näyttelijäntöiden väliin aina kun mahdollista, sillä se antaa virtaa päivääni.

Hannaa ei haittaa tiivis aikataulu, kunhan kaikki on hyvin etukäteen suunniteltu. Silloin päivän ohjelmaan saa ujutettua urheiluakin. Saliharrastuksen lisäksi Hanna käy sunnuntaisin crossfit-treeneissä.

Lue lisää: Suosikkinäyttelijä Hanna Kinnunen avautuu erikoisista lähestymisyrityksistä: näin hän reagoi törkyviesteihin!

RUTIINIT AUTTAVAT

Kysyttäessä, viekö Hanna koskaan Salla Mattilan roolia kotiin, hän repeää vuolaaseen nauruun.

- Noh, kyllä se joskus jää. Salla tulee silloin iholleni, kun puen hänen vaatteensa päälle täällä studiolla. Rooliin menemisessä ja siitä pois lähtemisessä auttavat tietynlaiset rutiinit.

Näyttelijällä on tapana heti studiolle saapuessaan tarkastaa postilaatikkonsa. Sen jälkeen hän vaihtaa roolivaatteet, ottaa repliikit mukaansa ja istahtaa maskeerattavaksi.

Hanna Kinnunen
Niin sanotussa maskissa näyttelijä astuu Salla Mattilan maailmaan ja jättää Hannan taka-alalle.
Hanna Kinnunen ja Mia Ehrnrooth
Kohtausta harjoitellessa Hanna repeää vuolaaseen nauruun Cindyn roolissa näyttelevän Mia Ehrnroothin kanssa. Kaksikko työskentelee tiiviisti yhdessä mutta pitää yhteyttä toisiinsa myös vapaa-ajalla.

VUOROSANAT SILPPURIIN

Eräs tapa on Hannasta erityisen merkittävä, jotta työpäivän asiat karisevat mielestä kotiin lähtiessä.

- Kun kuvauspäivä on ohi, laitan paperit silppuriin. Silloin konkreettisesti heitän hyvästit päivän työjutuille.

Hanna Kinnunen
Vuorosanoja ehtii hyvin harjoitella kahvitauonkin aikana.
 

Silloin tällöin Sallan hahmo saattaa kuitenkin takertua näyttelijään niin, että se tulee esiin vapaa-ajallakin.

 - Tässä hiljattain sanoin miehelleni mielipiteeni eräästä asiasta, ja sanoin sen ilmeisesti aika sallamaiseen tyyliin. Poikani nimittäin kuuli keskustelun, ja luuli minun harjoittelevan vuorosanojani, Hanna nauraa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen, Hannan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!