fbq
Kotimaa
30.08.2021 19:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Rita Behm
Rita Behmin ensimmäinen vuosi yrittäjänä takkusi - näin korona sotki tienestit!
Kotimaa
30.08.2021 19:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan haltuun saamat tuoreet tilinpäätöstiedot kertovat, että julkisuutta välttelevän Rita Behmin, 26, ensimmäinen vuosi yrittäjänä ei ollut suuri menestys runsaasta keikkailusta ja radiosoitosta huolimatta.

Ritan Behmin Bisnekset Oy -yritys teki vuonna 2020 liikevaihtoa lähes 59 000 euroa. Liikevoittoa yritys tahkosi 42 000 euroa. Rahaa tilikauden päättyessä firman tilillä oli lähes 35 000 euroa, ja osinkoa Rita nosti yrityksestään 3 360 euroa.

Lue myös: Suhdepaukku?! Laulajatähti Behm hempeili avoimesti julkkisbloggaajan kanssa!

Yrityksen ensimmäinen tilikausi kesti vain kahdeksan kuukautta. Jatkossa suosikkilaulajan yrityksen tilikausi on koko vuosi. Yrityksen hallituksessa istuu Ritan lisäksi 70-luvulla syntynyt mies, jolla on sama sukunimi.

Lue myös: Laulajatähti Behm otti uuden askeleen urallaan: Muutto Helsinkiin ja oma firma!

Behm näytti taulua kantaessaan niin uupuneelta, että paparazzia hirvitti. Helsinkiin muuttanut kaunotar hyötyisi toimeliaasta poikaystävästä.
Seiskan paparazzi törmäsi taannoin Behmiin, joka näytti näytti taulua kantaessaan niin uupuneelta, että paparazzia hirvitti. Helsinkiin muuttanut kaunotar hyötyisi toimeliaasta poikaystävästä.

Kuukauden tauko keikkailuun

Suosittu laulaja on kiertänyt päättyneellä kesäkaudella tiuhaan kesäfestareita ja tapahtumia koronarajoituksien salliessa. Rita on ollut yksi kysytyimpiä artisteja menneenä kesänä tapahtumajärjestäjien keskuudessa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan kansan tietoisuuteen nousseen Behmin keikkakalenteriin on merkitty tulevalle syksylle ja alkutalvelle runsaasti keikkoja.

Lue myös: Laulajatähti Behmin, 26, salattu tausta paljastui: Avioero ja piilosuhde!

Osa keikoista on loppuunmyyty kuten useat neidin keikat yleensäkin. Runsas keikkailu, historiallinen Emma-palkinto ja sen myötä noussut radiosoitto näkyvät ensi vuoden taloustiedoissa takuuvarmasti.

Lue myös: Suhdepaljastus: Supersuosittu  Behm ja tuottajaguru Keko Salata viihtyvät yhdessä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »