Katso kuvat!
Tarja Smura ja Renny Harlin vuonna 1993.

Renny Harlin vaihtoi 90-luvulla naisia lennosta – muistatko Miss Suomen ja Rennyn legendaarisen piirakkaepisodin?

Kotimaa | 13.09.2017 08:02

Julkaisemme Seiskan 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi parhaita paloja Seiskan vuosien varrelta.

Hollywoodissa paikkansa löytänyt Renny Harlin oli iso julkkis 1990-luvun Suomessa. Kun hän saapui kotimaahan vierailulle, olivat turvamiehet aina ympärillä ja ravintoloiden vip-alueet tiukasti vartioituja. Rennyn aitioon pääsy oli silloin kova juttu.

Ensimmäiset Seiskassa olleet Renny-jutut koskivat hänen projektejaan sekä juhannuksen viettojaan. Vuonna 1993 ei kansijutuista ollut enää pulaa.
Renny ohjasi Suomen ensimmäistä Gladiaattorit-sarjaa, jonka juontajaksi oli valittu lahjakas triathlonisti, tuolloin 21-vuotias Katariina Ebeling, (nyk. Laakkonen).

Renny ja Katariina Ebeling seurustelivat puolisen vuotta.

Suhde syntyi heti kuvausten alkaessa syksyllä 1992, ja Katariina vaihtoi treenauspaikkansa Australiasta Kaliforniaan Rennyn luokse.

Piirakkajuttu ei unohdu

Kun Gladiaattorit saatiin kuvattua, käynnistyi vuoden 1993 Miss Suomi -kiertue, jota Renny kavereineen seurasi lehtien sivuilta.

Ohjaaja iski silmänsä Tarja Smuraan ja alkoi lähetellä tälle viestejä, vaikka samaan aikaan Katariina oli hänen luonaan Los Angelesissa. Kun Tarja kruunattiin Suomen kauneimmaksi, laittoi Renny hänelle lentoliput Atlantin taakse.

Tarja Smura ja Renny seurustelivat pari kuukautta.

– En tiennyt mitään Rennyn missistä. Tämä tuli minulle täytenä yllätyksenä, Katariina kommentoi kohua Seiskalle maaliskuussa 1993.

Katariina palasi takaisin Australiaan Tarjan lentäessä Hollywoodiin leipomaan karjalanpiirakoita Rennylle, kuten hän romanssin paljastuessa lehdille kertoi.

– En pääse ikinä eroon tuosta piirakkajutusta, Tarja tuumasi viime keväänä Seiskan 25-vuotissynttäreillä.

Rennyn ja Tarjan suhde ei kesää nähnyt. Suhde päättyi muutamassa kuukaudessa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!