Katso kuvat!

Rawr, mikä kissa pääsi häkistään! Sini Sabotage piehtaroi kuin petoeläin ikkunalaudalla – ihonmyötäinen asu todella herätti huomion!

Kotimaa | 13.04.2021 19:31

Räppäri Sini Sabotage, 35, hallitsee viehkeän poseeraamisen salat. Hän julkaisi Instagram-tilillään upean päivityksen, jossa hän piehtaroi ikkunan edessä kuin vaaniva kissaeläin. 

- Olen ollut häkissä nyt jonkin aikaa, Sini kirjoitti kuvatekstiinsä englanniksi. 

Saalistavan petoeläimen mielikuvaa vahvistaa räppärin ihonmyötäinen asu, joka on kauttaaltaan täytettynä tiikerimäisiin raitoihin. Sinin nelinkontin kiehnäävä kuvaushetki ei jäänyt huomaamatta ulkopuolisiltakaan, sillä hänen sessionsa kuvattiin myös ikkunan toiselta puolelta.

Lue myös: Sini Sabotage yllätti kuumalla pepputanssilla, Shirly Karvinen paljastui himobilettäjäksi – paparazzikuvat julkkiskaunotarten hyytävistä juhlista! 

Hänen kolmen otoksen päivityksen lopussa on video, jossa räppärin ikkunaan kuvataan kadun puolelta.

Myös Sinin seuraajat ihastuivat petomaisiin kuviin, minkä huomaa julkaisun kommenttikentästä. 

- Jösses! 

- Wow

- Upee

- Sähäkkä

- Seksikäs mirri.

Kuvat on ottanut Eveliina Forsberg

Kohautti

Sini-Maria Makkonen eli Sini Sabotage kohautti Suomea hyvin provokatiivisella kappaleellaan Levikset repee vuonna 2013, jolla hän nousi todella tunnetuksi kotimaan musiikkikentällä. Kappaleen vahva seksuaalisävytteinen lataus oli osalle suomalaisista liikaa, vaikka se oli Suomen virallisen singlelistan ykkösenä samana vuonna.

Lue myös: Sini Sabotagen kämppä myynnissä! Erikoiseen walk in -vaatehuoneeseen mahtuu tavaraa kuin pieneen puotiin! 

Ennen hittikappalettaan hän oli taustalaulajana Cheekin kappaleessa Fresh vuonna 2009 ja JVG-possen biisissä Sun Stiflat vuonna 2012.  

Muistuttaa Cardi B:tä

Räppärin tuoreimman päivityksen pukeutuminen ja poseerausasennot tuovat väkisinkin mieleen toisen räppärin, joka kohautti viime vuonna omalla musiikillaan. Artisti Cardi B julkaisi viime vuonna WAP-biisin, jossa on taustalaulajana Meghan Thee Stallion

Lue myös: RAWR! Cardi B rinnat esillä uutuusvideolla: neljä minuuttia tiukkaa seksitykitystä - katso!

Biisistä julkaistiin samalla yli neliminuuttinen musiikkivideo, joka tihkui seksiä alusta loppuun saakka. Videolla amerikkalaiset räppärit keimailevat hyvin paljastelevissa kissaeläinten turkista muistuttavissa asuissa. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!