Micke ja Jenny

Raskas kriisi lähensi! Huippukokki Micke Björklund ja Jenny-vaimo pitkästä suhteesta: Olemme aina selvinneet vastoinkäymisistä

Kotimaa | 28.07.2021 07:29

Strömsö-sarjasta tuttu huippukokki Michael Björklund, 46, ja hänen vuotta nuorempi Jenny-vaimonsa ovat jo 17 vuoden ajan asuneet hulppeassa rantakodissaan Ahvenanmaalla.

Micke ja Jenny avioituivat vuonna 2006.

Lue myös: Jenny-vaimo on huippukokki Micke Björklundin ankkuri – lähestyvä elämänmuutos tulee olemaan rankka paikka

Micke ja Jenny viihtyvät saunan lisäksi yhdessä myös juttuhetkillä ruokapöydän äärellä. – Silloin juttelemme pitkään ja juomme pari lasillista kuplivaa.
Micke ja Jenny viihtyvät saunan lisäksi yhdessä myös juttuhetkillä ruokapöydän äärellä. – Silloin juttelemme pitkään ja juomme pari lasillista kuplivaa.

Jennyn ja Micken suhde on muuttunut vuosien aikana. Aina liitto ei ole ollut täydellinen. Välillä kinataan, mutta tärkeää on myös selvittää riidat.

Jenny on temperamenttinen, kun taas Micke kuvailee itseään pitkävihaiseksi. Hän tarvitsee enemmän aikaa pohdiskellakseen asioita.

– On välillä todella turhauttavaa, kun Micke ei kerro, mitä hänellä pyörii mielessään, Jenny sanoo.

– Olemme silti aina selvinneet vastoinkäymisistä, koska tiedämme, että haluamme olla yhdessä.

Lue myös: Micke Björklund kutsuttiin seksikkäiden naisten tapahtumaan – tämän takia huippukokki kieltäytyi tilaisuudesta

Pariskunnan suhdetta varjosti pitkään raskas tapahtuma, Micken isän itsemurhan vuonna 2015.

– Isojen kriisien myötä suhde muuttuu joko läheisemmäksi tai sitten etäännytään. On tärkeää, että elämässä on myös niitä raskaita ja huonojakin hetkiä. Ne myös paljastavat avioliiton tilan, pariskunta sanoo.

Lue lisää ja katso Micken ruokareseptit Seiska Klubista!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!