Emilia Lagus

Raskaana oleva seurapiirikaunotar Emilia Lagus salaa lapsensa sukupuolen: Isäni ei halua tietää sitä

Kotimaa | 20.06.2021 18:04

Seurapiireistäkin tuttu kaunotar Emilia Lagus, 30, kertoi äskettäin syntymäpäivänään Seiskalle raskaudestaan. Kaikki on sujunut hänen mukaansa oikein mallikkaasti.

– Olen voinut tämän raskauden aikana tosi hyvin. Toivotaan, että kaikki menee niin jatkossakin. Uskon hyvään ja luotan elämään.

Lue lisää: Seurapiirikaunotar Emilia Lagus odottaa jälleen vauvaa! Edellinen raskaus päättyi traagisesti: ”En ole antanut pelolle valtaa!”

Syntymäpäivänään Emilia on saanut aviomiehensä kanssa juhlia myös toista merkittävää uutista.

– Saimme juuri tietää lapsemme sukupuolen. Meillä on ollut tänään iso päivä.

– En kuitenkaan kerro sukupuolta vielä näin raskauden aikana. Esimerkiksi isäni ei halua tietää sitä ennen vauvan syntymää.

– Itselleni sukupuolella ei ole väliä, kumpi tahansa olisi ollut iloisesti tervetullut!

Emilia Lagus (o.s. Poikkeus) tuli tunnetuksi alun perin Mikael Jungnerin tyttöystävänä. Nykyään Emilia on onnellisesti naimisissa lääkärinä työskentelevän miehensä kanssa.
Emilia Lagus (o.s. Poikkeus) tuli tunnetuksi alun perin Mikael Jungnerin tyttöystävänä. Nykyään Emilia on onnellisesti naimisissa lääkärinä työskentelevän miehensä kanssa.

Lue myös: Kuolleen lapsen synnyttänyt Emilia Lagus suuresta surustaan: ”Sain pitää vauvaa sylissäni ja heittää hyvästit”

Emilia paljastaa, että vauvan laskettu aika on syksyllä. Raskaudella ei ole vielä varsinaisesti ollut vaikutusta pariskunnan yhteiseloon.

– Parisuhde on kulkenut raskauden aikana luonnollisesti eteenpäin.

– Onhan tämä toki ihan uudenlainen elämänvaihe molemmille. Luulen, että itse vauva-arki tulee vaikuttaa suhteeseemme enemmän.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!