Pyhimys

Räppäri Pyhimys Vain elämää -kuvausten päätyttyä: Krapula vaivasi: "Kyllä siellä viiniäkin oli tarjolla..."

Kotimaa | 24.09.2021 20:10

Räp-artisti Pyhimys, 39, kertoo tuntemuksistaan Vain elämää -kuvausten jälkeen. Reissun päätyttyä hänelle syntyi jonkinasteinen kohmelo, joka ilmeni voinnissa monella tapaa.

- Noh, ensinnäkin ihan fyysinenkin krapula, kun ei ollut nukkunut ihan kunnolla. Ja kyllä siellä viiniäkin oli tarjolla, hän veistelee.

Hän kertoo olleensa hillitympi kolme vuotta sitten esiintyessään edellisen kerran ohjelmassa.

- Nyt en todellakaan ollut hillitty. En muistanut kameroita koko viikkoon, ja vasta jälkikäteen alkoi tulla sellaisia takaumia, että voi ei, miksi sanoin tuolla tavalla. Tai että äiti näkee, ja nolasin itseni.

Pyhimys sanoo odottavansa jännittyneenä, miltä lopullinen tulos televisiossa näyttää.

- Kun olemme toisten tähtien kanssa kasvotusten, niille jutuille voi nauraa. Mutta yksin himassa maatessaan peiton alla sitä tulee kylmähiki otsalle.

Lue lisää: Pyhimys hämmästyi Vain elämää -kuvauksissa: Yllätykset olivat isompia kuin koskaan aiemmin!

Pyhimys

Ravintolakokeilu päättynyt

Artisti yllätti keväällä kertomalla, että hän avaa yhtyeineen artesaanikebab-ravintolan kesäksi. Vantaan Tiksin Patio -jättiterassilla ollut Teflon Döner Brothers -niminen paikka on nyt suljettu.

- Seuraavaksi katsomme lukuja, koska kyse on kuitenkin liiketoiminnasta. Niiden perusteella sitten katsotaan, mitkä ovat niitä kehityskohteita.

Tuotantotaloudesta kiinnostunut tähti katsoo, voisiko bisnekseen saada laajempaa rahoitusta. Omia rahojaan hän ei ole ajatellut laittaa likoon.

- Meillähän loppujen lopuksi oli vain yksi annos. Jos jotain kivijalkapaikkaa tai ruokakärryä alkaisi järjestää, pitäisi olla muutakin valikoimaa, kuin tasan yksi tuote. Tuo oli vähän sellainen kampanja ja kokeilu.

- Sanotaan, että tällä hetkellä teflon lonkeron kaari on pidempi kuin tuon kebabin, Pyhimys pohtii.

Lue lisää: Räppäri Pyhimys palasi töihin pikaruokalan luukulle - saa oman nimikkohampurilaisen!

Vain elämää 24.9. kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!