fbq
Rankan vuoden läpikäyneen Jontte Valosaaren valtava rakennusprojekti on lähes valmis: "Lopussa seisoo enemmän kuin iso kiitos" | Seiska
Kotimaa
18.03.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen, Olli Suominen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Jontte Valosaari
Rankan vuoden läpikäyneen Jontte Valosaaren valtava rakennusprojekti on lähes valmis: "Lopussa seisoo enemmän kuin iso kiitos"
Kotimaa
18.03.2021 20:31
Teksti: Ida Herranen, Olli Suominen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Laulaja ja palomies Jontte Valosaari, 40, on loppusuoralla talonrakennusprojektinsa kanssa. Jonten avioero Mari-vaimostaan astui voimaan noin vuosi sitten, ja palomies on siitä lähtien rakentanut samalle ex-pariskunnan yhdessä omistamalle tontille omaa omakotitaloaan.

- Ei paljoa enää puutu, niin koti on valmis. Sit saakin vapautettua aikaa kaikkeen muuhun. Vitsi että onkin hyvä fiilis tästä kaikesta, tyytyväisen oloinen mies kirjoitti Instagram-julkaisunsa yhteyteen.

Lue myös: Fitness-kaunottaresta eronnut laulaja Jontte Valosaari: Vietän mökkihöperön elämää!

Projekti on ollut välillä raskas

Palomiehenä työskentelevä Jontte kertoo Seiskalle projektin etenemisestä.

- Projekti on edenny oikein hyvin, mutta eihän tämä mitään pikajuoksua ole, kun itekseen tekee, mies naureskelee.

Valtavan omakotitalon rakentaminen itsekseen on iso urakka jopa Jontelle, vaikka laulaja on työskennellyt myös puuseppänä.

- Raskas ja iso urakka tää on ollut, mutta onneksi olen aivan loppusuoralla. Välillä olen ollut kyllä aivan loppu, mutta onneksi olen osannut välillä vähän hengähtääkin, viimeksi tammikuussa uutta musiikkia julkaissut Jontte kertoo.

Lue myös: Laulaja Jontte Valosaari myöntää: Uusi talo vei aikaa pois lapsilta – ”Se on harmittanut”

Vinkki-vitonen muille remontoijille

Reilun kahden viikon päästä syntymäpäiviään juhliva Jontte kertoo, että on saanut pidetyksi hyvän mielen valtavassa projektissaan.

- Koko ajan on onneksi saanut pidettyä sellaisen hyvän meiningin tekemisessä. Ei ole missään välissä unohtunut se tosiasia, että kun mökki on valmis, niin sitten on taas aikaa tehdä muita asioita.

Näin ison projektin vieminen maaliin mahtaa tuntua käsistään kätevältä Jontestakin hyvältä. Remontti-Reiskoille Jontella on yksi ohje ylitse muiden.

- Positiivisella fiiliksellä ja hymy huulilla hyvä tulee. Lopussa seisoo sitten enemmän kuin iso kiitos.

Lue myös: Laulava palomies Jontte Valosaari pohtii isyyttä: Olen ylisuojeleva