Katso kuva!
Henrik Mykrä Ex on the Beach Suomi

Rakkaus roihuaa! Ex on the Beach -komistus Henrik Mykrä löysi itselleen tyttöystävän: "Ollaan periaatteessa jo muutettu yhteen" - katso yhteiskuva!

Kotimaa | 26.07.2021 11:57

Ex on the Beach Suomesta tuttu yrittäjä Henrik "Henkka" Mykrä, 31, on poistunut sinkkumarkkinoilta.

Tosi-tv-tähti kertoi asiasta Instagram-tilillään toissapäivänä lauantaina (24.7.). 

- Moni on varmasti aavistellutkin tätä. Mun vaikean vuoden pelastus. Helmikuusta asti mulla on ollut tällainen ihanuus, Henkka hehkutti julkaisussaan. 

Kuvassa komeilivat Henkka ja hänen rakkaansa Emmi, jotka antautuivat intohimoiseen suudelmaan poreammeessa. Julkaisun toisen kuvan perusteella pariskunta oli nauttinut viinistä poreilun aikana. 

Lue myös: Kuvat ei herkimmille! Polvileikkauksesta toipuva Ex on the Beach Suomi -Henrik: "Joudun pistämään elämäni uusiksi!"

Henkka merkitsi kuvaan myös tyttöystävänsä Emmin Instagram-tilin.

Seiskan tavoittama tosi-tv-tähti kertoo, ettei hän aio tuoda uutta kumppaniaan julkisuuteen.

- Tottakai jännitti kertoa asiasta, kuten varmasti muidenkin ihmisten kohdalla. Julkisuudessa on myös varjopuolia, joten toistaiseksi en aio paljastaa enemmän asioita Emmistä, Henkka mainitsee.

Tapasivat Tinderissä

Henkan mukaan paria yhdistää samanlaiset luonteenpiirteet. Hän paljastaa myös tavanneensa Emmin deittisovelluksen kautta.

- Tutustuttiin aikalailla heti EOTB Afterski -kuvausten jälkeen alkuvuodesta. Tavattiin Tinderissä, ja niistä ensimmäisistä treffeistä se sitten lähti.

- Minulla on edelleen se oma kotini siellä Porissa, mutta asutaan periaatteessa jo yhdessä Tampereella Emmin luona, Henkka pajastaa.

Tosi-tv-tähti on kiitollinen kumppanistaan, sillä hän on auttanut Henkkaa pitkän sairausjaksonsa aikana. 

Lue myös: EOTB-Henrik kiidätettiin sairaalaan! Polvi leikattiin kolmatta kertaa: "Eilen oli tuskaa"

Tosi-tv-tähden polvi leikattiin jo aiemmin alkukeväästä, mutta kesäkuussa huomattiin, ettei polvi parantunutkaan kunnolla.

- Toivottavasti saan pian opetella taas kävelemään kunnolla, Henkka mainitsee. 

Lue myös: Seksibileet riistäytyvät käsistä Ex on the Beach Suomessa - Henrik, Rasmus, Caroliina ja Jenni ajautuvat villiin neljän kimppaan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henrik Mykrä (@huppu_hoo)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Henrikin kotialbumi, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!