fbq

Rakkaus on ajatonta: pariskunta elää kuin viktoriaanisella ajalla!

Kaikki millenniaalit eivät ole koukussa älypuhelimiin. 24-vuotias muotokuvataiteilija Michael Koropisz on saanut huomiota mediassa, sillä hän elää kuin viktoriaanisella ajalla. Nyt Manchesterissa, Isossa-Britanniassa asuva herrasmies on löytänyt rinnalleen naisen, joka jakaa hänen mieltymyksensä 1800-lukuun.

– Hän vaikutti varsin kelvolliselta poikamieheltä, hehkuttaa Charlotte. 

Pari tapasi moderniin tapaan Instagramissa, mutta sen jälkeen heidän ajanvietteensä ovat olleet hyvin perinteisiä. Michael ja Charlotte ovat käyneet kävelyillä ja nauttineet teetä. Seuraavaksi he aikovat käydä oopperassa nauttimassa Gilbertin ja Sullivanin tuotannosta ja osallistua viktoriaanisiin tanssiaisiin. Charlotte on nauttinut perinteisistä kosintamenoista.

– Viktoriaaniseen liehittelyyn kuuluu paljon piirteitä, jotka ovat tärkeitä myös modernissa suhteessa, kuten kohteliaisuus ja kunnioitus toista kohtaan. Uskon kyllä, että myös moderneissa kosintamenoissa on omat puolensa, hän kertoo.

Michael sanoo saaneensa treffitarjouksia lukuisilta naisilta. Charlotte erottui joukosta edukseen, koska hänen omistautumisensa viktoriaaniseen tyyliin oli omaa luokkaansa. Vaikka he eivät ole tunteneet toisiaan kauan, Michael arvelee, että Charlotte saattaisi olla hänelle Se oikea.

– Hän on hyvin kohtelias ja hyvin kasvatettu nuori nainen ja myös erittäin kaunis, hän kehuu.

Michael onkin jo täysin valmis asettumaan aloilleen.

– Kyllä 24-vuotiaan on aika ryhtyä parisuhteeseen ja asettaa harrastukset ja mielenkiinnon kohteensa sivuun.