Katso kuva!

Rakkaudentäytteinen yhteiskuva! Jenni Alexandrova onnensa kukkuloilla mielitiettynsä syleilyssä – pari loistaa kuin yhdessä kuin Naantalin aurinko!

Kotimaa | 09.05.2021 22:23

Radiosta tunnettu juontaja Jenni Alexandrova, 40, paljasti hiljattain Seiskalle tapailevansa Diili-ohjelmasta tunnettua neuvonantajaa Toni Lähdettä, 42, eikä kaksikko voisi näyttää onnellisemmalta yhdessä. 

Pehmeän radioääneen omaava Jenni jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ja Toni hymyilevät hyvin iloisesti. Molemmilla heillä on silmät ummessa, ja heidän kasvonsa ovat lähes kiinni toisissaan. 

Mustavalkoisessa kuvan ottamishetkellä heidän rakkautensa tuntuu loistavan yhtä kirkkaasti kuin aurinko, joka heidän kasvojaan valaisee. 

Lue myös: Kuumia suudelmia! Jenni Alexandrovan ja Diili-Tonin lämpimät välit eivät jääneet epäselviksi turkulaisessa ravintolassa 

Jenni lisäsi päivityksensä kuvatekstiin pelkästään sydän-emojin, mikä kuvasti heidän söpöä hetkeään varmasti paremmin kuin tuhat sanaa. 

Kaunis kuva jätti sanattomaksi myös Jennin seuraajakunnan sovelluksessa, sillä useat julkisuudesta tutut henkilöt ilmaisivat sen herättämät tunteensa vastaavanlaisilla hieroglyfeillä. Lempeyttä, innostusta, ihastumista ja rakkautta kuvaavilla emojeita kommentoivat Ellen Jokikkunnas, Sami Kuronen, Krista Siegfrids, Anni Hautala, Kirsi Alm-Siira, Suvi Pitkänen, Piritta Hagman ja Suvi Hartiln

Sanattomaksi ei jäänyt Jarkko Valtee, vaikka hänkin käytti samaisia merkkejä korostaakseen viestiään.

- No nyt on! Hän kirjoitti.

Romanttista

Jenni ja Toni oli nähty huhtikuun loppupuolella romanttisella lounaalla turkulaisessa Mami-ravintolassa, josta Seiskalle kertoi tarkempia tietoja eräs paikallaolija. 

- He istuivat viereisessä ikkunapöydässä ja hempeilivät täysin avoimesti. He söivät lounasta ilmeisesti pitkän kaavan mukaan, sillä tarjoilija toi pöytään useita ruoka-annoksia. Heillä oli myös jäähdyttimessä valkoviinipullo, josta molemmat joivat, Seiskalle paljastettiin. 

Lue myös: Suhdepaljastus! Juontajakaunotar Jenni Alexandrova ja Diili-Toni: Kuumaa sutinaa!

Heidän välinsä olivat lauantaisella lounaalla hyvin läheiset, sillä he pitivät toisiaan jatkuvasti käsistä kiinni. 

- Kun Jenni lähti vessaan, kiersi hän pöydän ja antoi Tonille ensin suudelman poskelle, lähde kertoi. 

Jenni on suosittu radio- ja tv-juontaja eri kanavilla.
Jenni on suosittu radio- ja tv-juontaja eri kanavilla.
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!