fbq
Sergey Hilman

Rakkauden seikkailusta tuttu Sergey: Treffipyyntöjä satelee!

Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelmasta tuttu Sergey Hilman, 27, jätti sarjan 9. jaksossa. Sergey kertoo nyt Seiskalle totuuden suhdestatuksestaan.

- Sanotaanko näin, että niin pitkään kuin minulla ei ole nimettömässä sormusta, olen sinkku. Sutinaa on, muttei mitään vakavaa.

- Treffipyyntöjä satelee Instagramissa, mutta en ole vastannut niihin. Olen halunnut pitää tämän sarjan juonenkäänteet heille yllätyksenä.

Sergey jätti sarjan sen 9. jaksossa vapaaehtoisesti.

"En halua seksivideoitani nettiin" - Rakkauden seikkailusta tuttu Sergey avoimena värikkäästä suhdehistoriastaan: ”Miljonäärejä ja raksamiehiä”

Sergey sanoo, ettei aio luovuttaa rakkauden suhteen.

- Jatkan deittailua entiseen malliin. Minulle saa soitella ja laittaa viestiä, hän nauraa.

Ohjelman tuoman julkisuuden myötä tv-kasvo on huomannut, että hänet saatetaan tunnistaa julkisilla paikoilla.

- Baarissa ja muualla taas ihmiset yleensä tuijottavat, mutta eivät uskalla välttämättä tulla sanomaan mitään. Somessa minua lähestytään enemmän.

Shokkikäänne! Marko Björsin suosikkimies Sergey lähtee dramaattisesti Rakkauden seikkailusta – paljastaa nyt, mitä tapahtui

Sergey Hilman
Sergey kertoo, ettei tarvitse tosielämän parisuhteissa helikopterilentoja. – Toisen huomioiminen, kuunteleminen ja luottamus on suhteessa tärkeintä, rakkausohjelmasta tuttu tähti tunnustaa.