fbq
Kotimaa
03.11.2021 11:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
shirly
Radiotähti Shirly Karvinen unohtelee laskuja - maksoi asuntonsa vuokran vasta kun oikeus uhkasi
Kotimaa
03.11.2021 11:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan hankkimien asiakirjojen perusteella radiojuontaja Shirly Karvinen, 29, on jo vuosia antanut parkkisakkojensa päätyä ulosottoon asti. Tarkemmissa selvityksissä kuitenkin ilmeni, että ex-missin nimi on näkynyt myös käräjäoikeuksien kirjaamoissa vuodesta 2015 alkaen koskien erilaisia velkomusasioita.

Kaikkiaan vuosina 2015-2020 on kertynyt toistakymmentä kirjauskertaa. Osissa juttu on rauennut, mutta tiedoista löytyy myös tuomioita, jotka on annettu yksipuolisina Shirlyn jätettyä vastaamatta niihin määräaikaan mennessä. 

Lue myös: Radiojuontaja Shirly Karvinen kierrättää parkkisakot voudin kautta ja unohtaa maksaa laskuja!

Zalando karhusi omiaan

Ennen vuotta 2020 saamisiaan ovat vaatineet niin perintäyhtiöt, sähköyhtiöt, puhelinoperaattorit kuin vaatejätti Zalandokin. Vaatekaupan tapaus on viime vuodelta, jolloin Shirly oli jättänyt tilaamansa vaateet maksamatta toistuvista maksukehotuksista huolimatta.

Lue myös: Parkkisakko ikkunaan! Shirly Karvinen parkkeerasi isänsä Mersun huolimattomasti – kuva!

Häätö uhkasi

Helsingin käräjäoikeudessa on haettu Shirlyltä myös vuokrasaatavia. Yksi vuokrasopimus on kirjattu katkaistavaksi Shirlyn jättäessä maksamatta vuokransa. Asia on kuitenkin jäänyt, sillä Shirlyn silloinen vuokranantaja eli jutun kantaja on perunut kanteensa. Kanteen peruminen on seurausta siitä, että Shirly oli lopulta hoitanut velvoitteensa.  Näin on laita myös muissa rauenneissa velkomusasioissa.

Lue myös: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »