fbq
Shirly

Radiojuontaja Shirly Karvinen kierrättää parkkisakot voudin kautta ja unohtaa maksaa laskuja - yksi alle satasen maksu menossa käräjille!

Radiojuontaja Shirly Karvisen, 29, pysäköintitaidoissa ei ole kehumista, sillä ulosottoviraston (25.10) Seiskalle toimittamasta ulosottorekisteristä selviää, että hän on kierrättänyt voudin kautta parin viime vuoden aikana yli viisi parkkisakkoa.

Shirlyn kaksisivuisessa rekisterissä on kaikkiaan seitsemän merkintää. Tuorein merkintä on tämän vuoden heinäkuulta. Hän on kuitenkin maksanut kaikki voudin karhuamat maksut pois. Viimeisin maksutapahtuma voudin suuntaan on tapahtunut tämän kuun alussa.

Parkkisakko ikkunaan! Shirly Karvinen parkkeerasi isänsä Mersun huolimattomasti – kuva!

Helsingin käräjäoikeudesta 25.10. saamasta asiakirjasta selviää, että Shirlyn raha-asiat ovat sotkussa myös käräjäoikeuden suunnassa. Heinäkuun alussa vireille tulleessa asiassa hakijaksi on merkitty Suomen Terveystalo Oy, joka hakee Basso-radion aamushow'ta juontavalta Shirlyltä omiaan. Summa ei ole järin suuri, sillä pääoma asiassa on vain 86 euroa.

shirlyn auto
Tuorein bongaus Shirlyn autosta parkkisakko ikkunasta on viime viikolta.
Shirly ja Sanni
Shirly asuu avoliitoossa laulaja Sannin kanssa. (KUVA PANU HÖRKKÖ)

Oikeudenkäyntikuluja ja perimiskuluja sekä korkoja Shirlylle on asian käräjäoikeuteen menon takia tullut pääoman päälle lähes kaksinkertainen summa. Haettava summa on kaikkiaan 233,35 euroa. Asiaa on yritetty periä Shirlyltä toistuvasti. Asia ratkaistaan käräjäoikeudessa pian.

Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä!

Avoliitto! Shirly Karvinen muutti Sannin luokse - paljastivat asian suorassa lähetyksessä!

Shirlyn vuonna 2019 perustaman Karvinen Production Oy -yrityksen ensimmäisen tilikauden tilinpäätöstiedot tulivat äskettäin julkiseksi. Yritys teki ensimmäisellä tilikaudellaan lähes 85 000 euron liikevaihdon  ja voittoa karvan yli yhdeksän tuhatta. Rahaa firman tilillä oli tilikauden päättyessä lähes 11 000 euroa ja velkaa hieman yli 2 000 euroa.

Osinkoa Shirly nosti firmastaan 725 euroa. Kaunottaren lisäksi firman hallituksessa istuu Shirlyn kanssa saman sukunimen omaava henkilö, mutta Shirly omistaa yksin kaikki firmansa osakkeet.

Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy