fbq
Kotimaa
26.10.2021 15:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Lukijankuva, Panu Hörkkö
Shirly
Radiojuontaja Shirly Karvinen kierrättää parkkisakot voudin kautta ja unohtaa maksaa laskuja - yksi alle satasen maksu menossa käräjille!
Kotimaa
26.10.2021 15:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Lukijankuva, Panu Hörkkö

Radiojuontaja Shirly Karvisen, 29, pysäköintitaidoissa ei ole kehumista, sillä ulosottoviraston (25.10) Seiskalle toimittamasta ulosottorekisteristä selviää, että hän on kierrättänyt voudin kautta parin viime vuoden aikana yli viisi parkkisakkoa.

Shirlyn kaksisivuisessa rekisterissä on kaikkiaan seitsemän merkintää. Tuorein merkintä on tämän vuoden heinäkuulta. Hän on kuitenkin maksanut kaikki voudin karhuamat maksut pois. Viimeisin maksutapahtuma voudin suuntaan on tapahtunut tämän kuun alussa.

Lue myös: Parkkisakko ikkunaan! Shirly Karvinen parkkeerasi isänsä Mersun huolimattomasti – kuva!

Käräjillä tavataan? 

Helsingin käräjäoikeudesta 25.10. saamasta asiakirjasta selviää, että Shirlyn raha-asiat ovat sotkussa myös käräjäoikeuden suunnassa. Heinäkuun alussa vireille tulleessa asiassa hakijaksi on merkitty Suomen Terveystalo Oy, joka hakee Basso-radion aamushow'ta juontavalta Shirlyltä omiaan. Summa ei ole järin suuri, sillä pääoma asiassa on vain 86 euroa.

Oikeudenkäyntikuluja ja perimiskuluja sekä korkoja Shirlylle on asian käräjäoikeuteen menon takia tullut pääoman päälle lähes kaksinkertainen summa. Haettava summa on kaikkiaan 233,35 euroa. Asiaa on yritetty periä Shirlyltä toistuvasti. Asia ratkaistaan käräjäoikeudessa pian.

shirlyn auto
Tuorein bongaus Shirlyn autosta parkkisakko ikkunasta on viime viikolta.

Lue myös: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä!

Shirly ja Sanni
Shirly asuu avoliitoossa laulaja Sannin kanssa. (KUVA PANU HÖRKKÖ)

Lue myös: Avoliitto! Shirly Karvinen muutti Sannin luokse - paljastivat asian suorassa lähetyksessä!

Firma voitollinen

Shirlyn vuonna 2019 perustaman Karvinen Production Oy -yrityksen ensimmäisen tilikauden tilinpäätöstiedot tulivat äskettäin julkiseksi. Yritys teki ensimmäisellä tilikaudellaan lähes 85 000 euron liikevaihdon  ja voittoa karvan yli yhdeksän tuhatta. Rahaa firman tilillä oli tilikauden päättyessä lähes 11 000 euroa ja velkaa hieman yli 2 000 euroa.

Osinkoa Shirly nosti firmastaan 725 euroa. Kaunottaren lisäksi firman hallituksessa istuu Shirlyn kanssa saman sukunimen omaava henkilö, mutta Shirly omistaa yksin kaikki firmansa osakkeet.

Lue myös: Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »