fbq
Jannika B.

Pystytkö samaistumaan? Jannika B paljastaa Seiskalle salaisen intohimonsa: ”Jonkun mielestä kamalaa, minusta aivan ihanaa”

Laulaja Jannika B:llä, 38, ja tämän muusikkomiehellä Toni Wirtasella, 47, on mukavat oltavat kotonaan Lahdessa. Nelihenkinen perhe asustaa mastokaupungissa todellisessa luksushuushollissa, jossa he myös viettävät mieluusti aikaansa.

Jannika B Seiskan Pinnan alla -podcastissa:

Kotosalla Jannikalla on harrastus, josta ei ole hirveästi huudellut. Hiljattain hän kuitenkin kertoi Seiskalle tapoja, joiden parissa rentoutuu vapaa-ajallaan.

– Teen keramiikkaa, mutta nautin aivan erityisesti laatikoiden järjestelemisestä. Kyllä! Jonkun mielestä se voi olla kamalaa, mutta minusta se on aivan ihanaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se on sellaista, että siivoan, järjestän ja lokeroin ne laatikot ja heitän samalla kaiken turhan pois. Siitä tulee sellainen fiilis, että samalla järjestäisi myös asioita omassa päässään. Se toimii hyvin, Jannika kertoo hymyillen.

Jannika B koki kauhunhetkiä: ”Olen pelännyt aivan järjettömästi”

Kotihiiri tai ei, mutta Jannikaa näkee toisinaan myös kaupungilla. Suomenruotsalainen laulaja ja lauluntekijä tunnustaa hurahtaneensa kirpputoreilla kiertelyyn.

Kirjapaljastus: Näin Toni Wirtasen ja Jannika B:n suhde alkoi - taustalla Paula Koivuniemi

– Käyn Lahdessa tosi paljon kirppareilla. Jotkin ovat kävelymatkan päässä ja jotkin vähän kauempana, Jannika kertoo.

– Lasten harrastuksia on jonkin verran, joten kuskaan heitä harrastuksiinsa ja käyn sillä välin itse pyörimässä tunnin kirppareilla. Se on tosi kivaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jannika kertoo myös sisäistäneensä hyödyllisen taidon: hän kehaisee tulleensa ”tosi tehokkaaksi” asioiden ulkoistajaksi ja delegoijaksi.

Toni Wirtanen ryöpyttää rajusti jenkkiräppäriä – hyökkää verbaalisesti myös amerikkalaisen tähtikitaristin kimppuun: ”Aivan naurettavaa!”

– Ennen tuli tehtyä niin paljon yksin ja itse. Sitten totesin, että hei, minulla on elämässäni paljon ihmisiä, jotka voivat tehdä ja auttaa.

– Se vapauttaa tosi paljon sekä henkistä että fyysistä jaksamista. Sitä kautta saa myös kerta kaikkiaan lisää omaa aikaa, Jannika valottaa.

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki Seiskan grillattavana:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy