fbq
Kotimaa
06.10.2021 18:10
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Reino Nordin
Puolen miljoonan bisnes! Reino Nordinin yrityksellä on suuret tulot mutta myös valtavat kulut - tiesitkö tätä hauskaa yksityiskohtaa suosikkipopparin firmasta?
Kotimaa
06.10.2021 18:10
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suosikkipoppari Reino Nordin, 38, on niittänyt viime vuosina menestystä paitsi muusikkona, myös yrittäjänä.

Hänen yhtiönsä RAN Music Oy teki hieman yli 500 000 euron liikevaihdon viime vuonna. Viivan alle jäi voittoa suhteellisen vähän eli vain 12 500 euroa. Vuotta aiemmin firma ylsi peräti 92 000 euron tulokseen 130 000 euroa pienemmällä liikevaihdolla.

Yrityksen tulosta söivät korkeat kulut. Firma maksoi palkkoja yli 112 000 euroa ja ulkopuolisiin palveluihin kului yli 226 000 euroa, joka on 177 000 euroa enemmän kuin edellisellä tilikaudella.

Reinon putiikin tilillä makasi tilikauden päätteeksi 22 000 euroa.

Lue myös: Vain elämää –ohjelman tulokuningas Reino Nordin sai yli 2 000 euron ylinopeussakot!

Maria ja Reino
Maria ja Reino Nordin tapasivat Reinon ollessa vielä naimisissa toisen kanssa.

Maria-vaimo myös hallituksessa

Vuonna 2016 perutetun yrityksen hallituksessa istuu myös Reinon vaimo Maria Nordin, 38. Hauska yksityiskohta firman tiedossa on yhtiön aputoiminimi "M.A.N. Knows Better" (suom. M.A.N. tietää paremmin), jolla viitataan Maria Alexandra Nordinin nimikirjaimiin.

Pariskunta on ollut naimisissa yli 13 vuotta, ja heillä on kaikkiaan kolme lasta. He tapasivat Reinon ollessa vielä edellisen vaimonsa kanssa naimisissa.

Reinon ja Marian lisäksi yrityksen hallituksessa ei istu muita henkilöitä. Reinon manageri ja asianhoitajana toimiva nainen toimii yrityksessä prokuristina, jolla on oikeus kirjoittaa myös yrityksen asiakirjoja.

Lue myös: Jo 16 vuotta yhdessä! Maria Nordin pitkästä suhteestaan Reinoon: Romantiikkaa päivittäin!

Tyhjää keikkakalenterissa

Reino oli mukana Nelosen suositun Vain elämää -sarjan 11. tuotantokaudella vuonna 2020. Näkyvyys hittisarjassa sattui Reinon kannalta huonoon aikaan, sillä koronapandemia tyhjensi samaan aikaan popparin keikkakalenterin. Tällä hetkelläkin Reinolla on vain muutama keikka merkittynä loppuvuodelle.

Muutenkin Reino on ollut suhteellisen vähän esillä viime aikoina. Hänen edellinen albuminsa julkaistiin vuonna 2019, eikä sen jälkeen ole ilmestynyt kuin jokunen uusi sinkku.

Lue myös: Reino Nordinin ja Herra Ylpön välinen kärhämä paljastuu Vain elämää -jaksossa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »