fbq
Kotimaa
23.08.2021 06:55
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Tom Packalen
Poliisikoulutuksen saaneen Tom Packalénin ajotaidot ihmetyttivät: ohitti suojatiellä ja unohti pysäköintisäännöt - kuvat
Kotimaa
23.08.2021 06:55
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat havaitsivat viime viikolla, että päivystävänä komisariona toiminut perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén on hankkinut itselleen hienon Bemarin.

Lue myös: Ohhoh, kansanedustaja Tom Packalén hankki öky-Bemarin – pellin alla 375 heppaa!

Tomppa bongattiin viime viikolla Bemarin puikoista Helsingin Punavuoressa useana päivänä. Silminnäkijöissä kansanedustajan ajotyyli herätti ihmetystä.

– Hän painoi suoralla tiellä surutta kaasua, mutta jarrutti sitten voimakkaasti juuri ennen suojatietä ja singahti taas vauhdilla eteenpäin, silminnäkijät päivittelevät.

Silminnäkijähavaintoja seuranneena päivänä Seiskan paparazzi huomasi Tomin Bemarin Kaartinkaupungissa. Huomio kiinnittyi heti siihen, että edustajamies käskytti Bemariaan huomattavan ripeästi alueella, jossa nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa. Liikenteessä oli myös paljon juuri koulunsa aloittaneita lapsia.

Hermostui köröttelijään

Ylittäessään risteystä aivan ruuhkaisimmassa Helsingin ydinkeskustassa Tom näytti hermostuvan edessään ajaneeseen Ford Fiestaan. Ilmeisesti auto ajoi kansanedustajan mielestä liian hiljaa.

Tom polkaisi menopelinsä reippaasti köröttelijän ohi risteysalueella ja sen jälkeisellä suojatiellä. Bemarin takavalot katosivat nopeasti horisonttiin kadun toiseen päähän, eikä paparazzi pysynyt enää perässä.

auto
Tompalla meni hermot köröttelijään, joten poliisinakin toiminut kansanedustaja päätti lähettää jälleen Bemarinsa porhallukseen.

Törkyparkki ihmetytti

Sattumalta reportteri kuitenkin bongasi Tomin vain muutaman minuutin päästä lähikadulta, jolloin paljastui, ettei poliisi enää tunne pysäköintisääntöjä.

Tomppa pysäköi Bemarinsa muina miehinä paikalle, jossa henkilöautoilta on pelkkä pysäyttäminenkin kielletty. Kansanedustaja ei liikennemerkistä välittänyt, vaan nousi autostaan ja paineli muina miehinä asioilleen.

parkki
Tässä on pysähtyminenkin kielletty henkilöautoilta. Tomppaa se ei haitannut.
tomppa
Törkyparkin jälkeen poliisikansanedustaja nousi Bemaristaan muina miehinä ja paineli asioilleen.

Lue myös: Kuvat julki! Tässä on Tom Packalénin uusi rakas – kansanedustaja vei kauniin ruskeaverikön asunnolleen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »