fbq
Auri Kananen

Poliisi pelasti itsetuhoisen Auri Kanasen! Kirja paljastaa rajun päihdehistorian

Siivouskuningatar Auri Kanasen elämäntarinaa valotetaan tänään julkaistussa, Aurin ja Oona Laineen kirjoittamassa Aurin siivousrakkauskirjassa (Otava).

Auri kertoo kirjassa avoimesti masennuksen sävyttämistä, raisuista teinivuosistaan. Yläkoulussa opiskelut eivät kiinnostaneet, sen sijaan Auri keksittyi kotibileissä ravaamiseen ja hankki siideriä täysi-ikäisiltä trokareilta.

 Jösses! Eronneen Auri Kanasen huippuseksikkäät kuvat jakavat mielipiteitä: "Hyvänen aika, ei..."

Aurista tuli yksi pissiksistä, joka teki mitä lystäsi, jätti koulutyöt ja kotiaskareet roikkumaan ja karkasi lupia kyselemättä juhlimaan. Hän alkoi polttaa tupakkaa ja juoda itseään tukevaan humalaan. Koko murrosikä oli kaikin puolin railakas, kirja kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Auri sai masennusdiagnoosin 14-vuotiaana. Sairauden myötä hän ei välittänyt enää mistään. Hän ei uskonut elävänsä yli 25-vuotiaaksi. Päihteet olivat Aurille pakokeino arjesta.

Kirjan mukaan Auri veti röökiä ja viinaa ja norkoili kaduilla ja kauppakeskusten edustalla jengissä, joka syljeskeli ja huuteli ohikulkijoiden perään törkeyksiä. Porukassa kiersi myös huumeita, joita Auri kokeili.

Auri Kananen: Ero! Kesähäät peruttu

Auri haki helpotusta pahaan oloonsa viiltelemällä reisiään ja käsivarsiaan.

Kerran Auri jouduttiin kiidättämään keskellä yötä puistosta Tampereen sosiaali- ja kriisipäivystykseen Paussiin turvaan.

- Kauheassa kännissä hän itki elämäänsä ja itsetuhoisuuttaan poliiseille, jotka sitten junailivat tytön asioita niin, että tämä pääsisi pian hoidon piiriin, kirja kertoo.

Parantuminen masennuksesta vei Aurilta vuosia. Suurin vaikutus toipumiseen oli pitkäjänteisellä terapialla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tänä keväänä 30 vuotta täyttävä Auri on luonut menestyksekkään bisneksen siivouksesta. Maailmankuulu siivooja putsaa somevideoillaan ihmisten törkyisiä koteja. Aurin osakeyhtiön historian ensimmäinen liikevaihto oli 350 000 euroa ja vuonna 2022 se oli marraskuuhun mennessä 873 000 euroa. Tästä voittoa on noin 687 000 euroa.

Miljoonien seuraama Auri Kananen avautuu erostaan - hämmentävä video