Katso kuva!
Piritta Hagman

Piritta Hagman julkaisi itsestään hehkeän nuoruuskuvan ja sai someseuraajansa hurmioitumaan - aivan kuin klassikkoelokuvasta!

Kotimaa | 15.04.2021 18:46

Naisten terveyteen erikoistuneena fysioterapeuttina nykyisin työskentelevä Piritta Hagman, 41, julkaisi suloisen nuoruuskuvan Instagram-tilillään. Vuonna 2003 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Piritta kertookin kuvatekstissään, että kuva on otettu hänen ollessaan parikymppinen.

- Vitsi noi posket...  Ihan tekis mieli nipistää itseään niistä, mutta enää on jäljellä kireät purentalihakset ja jännityspäänsärky, kolmen lapsen äiti kertoo.

Katso myös: Oho, Piritta Hagman rohkeassa uimapukukuvassa Helsingissä: "Onhan tää nyt aika suomalaista!

Somekansa hurmioitui

Kaunottaren someseuraajat ovat hurmioituneita Pirittan nuoruuskuvasta. Monet kommentoijat ovatkin todennet, että Pirittan kohdalla aika näyttäisi ikään kuin pysähtyneen, sillä kaunotar näyttää edelleen ikinuorelta.

- Piritta, et ole näin valokuvaajan silmin paljoa muuttunut. Olet yhä hehkeä ja upea. Muistan sinut myös missivuodeltasi supermukavana ja positiivisena henkilönä. Ihanaa TBT:tä, toivottaa kuvan ottanut valokuvaaja Miira Ojanen

Lue myös: Piritta Hagman julkaisi superharvinaisia kuvia: "Jos joku näkee jotain provosoivaa, niin täysin oma ongelma" - katso!

- Paranee ku viini…

- Ei ole viehätys hävinnyt mihinkään, ole ihan huoleti.

- Upea Piritta silloin ja upea Piritta edelleen.

Eräs kommentoija kertoo näkevänsä samankaltaisuutta Pirittassa ja Grease-elokuvan Olivia Newton-Johnissa.

- Kuvasta tulee heti mieleen vuoden - 78 elokuvasta Grease Olivia Newton- John.. .. Ihan selvästi teillä samaa näköä.

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John klassikkoelokuvassa Grease.

Koronasyksy vei herkille

Piritta erosi kuuluisasta kiekkomiehestään Niklas Hagmanista, 41, vuoden 2018 joulukuussa. Ero tapahtui noin vuosi sen jälkeen, kun Niklas lopetti kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017. Pariskunta oli ollut tuolloin naimisissa 12 vuotta. 

Viime syksynä Niklas nähtiin ansiokkaasti Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa pyörimässä parketilla ja entisestä kiekkomiehestä kuoriutuikin varsinainen parkettien partaveitsi. Niklas joutui kuitenkin jättämään kisan maaliviivan häämöttäessä kesken, korona-altistumisensa vuoksi.

Katso myös: Tämä Piritta Hagmanin upea alastonkuva sai valtavan kommenttiryöpyn - myös Niklas Hagman ilmaisi mielipiteensä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklas Hagman (@nhagman9)

Piritta kertoi tuolloin, että menetti itse terveen läheisensä koronalle viime keväänä ja oli siksi herkillä aiheen koskettaessa uudestaan lähipiiriä.

- Tässä karanteeniaikana on ollut aikaa miettiä. Koronan jälkitaudit ovat oikeasti vaaralliset ja saattavat vaikuttaa koko loppuelämän kulkuun. Olen itse aiheen kanssa todella herkillä ja huomaan pelkojeni nousevan nopeasti. Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava.

- Niklas tietää, että olisimme lasten kanssa tukeneet ihan mitä vain hän olisi päättänyt ja jos hän olisi päättänyt jatkaa, olisin tehnyt kaikki mahdolliset kikkani vahvistaakseni häntä elämäntavoilla ja ravinnolla, mutta me tiedämme, että se ei takaa mitään tämän viruksen kanssa. Vahvakin voi sortua ja kukaan ei tiedä mitä riskitekijöitä pinnan alla on, Piritta mietti.

Lue myös: Piritta Hagman julkaisi itkuisen sometilityksen - sai julkkisnaisten sympatiat: "On ihan ok, ettei aina jaksa"

Lue myös: Ex-missi Piritta Hagman auttaa äitejä kuntoon – ”Liian usein naiset luulevat, että…!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!