Katso kuva!
piritta Hagman. Kuva Pasi Murto

Piritta Hagman heräsi järisyttävään oivallukseen: ”Sitten en enää nukkunutkaan” – tsemppiviestejä sateli

Kotimaa | 23.03.2021 16:30

Fysioterapeutti ja vuoden 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Piritta Hagman, 41, ei ole saanut kunnon yöunia, koska häntä häiritsi aamuöinen tajuaminen. Hän kertoi mieltä järisyttävästä häiriötekijästä Instagram-tilillään.  

- Mikä aamu… yö. Heräsin puoli kolme itseäni järisyttävään oivallukseen. Sitten en enää nukkunutkaan. Koirat pääsivätkin tutkimaan lumihankia kukonlaulun aikaan. Nuori poika pallotteli fudista kadulla. Mietin oliko hänellä kaikki hyvin. Toivon koko sydämestäni, että oli, sillä en päässyt kysymään ennen kuin hän katosi kulman taa, Piritta kertoo. 

Lue myös: Tämä Piritta Hagmanin upea alastonkuva sai valtavan kommenttiryöpyn - myös Niklas Hagman ilmaisi mielipiteensä!

Mystinen asia ei hänen arkeaan sen enempää häirinnyt, vaikka rutiiniaskareisiin Piritta lähti hieman uupuneen oloisena.

- Kohta töihin. Toivotaan, että saan heitettyä nämä silmäpussit olalle, ja voin nauraa niille yrttiteen lomassa. Kahvia en kyllä voi tänään enää enempää juoda.

Piritta sai Instagram-seuraajiltaan valtavasti tsemppiviestejä.

Aamut on parhaita, mitä aikasempi sen parempi, tsemppasi eräs.

Näin käy välillä itselläkin. Mut on sit hienoa illalla nukahtaa rättiväsyneenä, lohdutti toinen.

Tsemppiä päivään! Kun aamuyöllä heräät, niin kirjoita saman tien ajatukset paperille vaikka ranskalaisin viivoin, sen jälkeen saa ehkä vielä nukutuksi rauhassa muutaman tunnin, vinkkasi kolmas.

Ero

Piritta erosi kuuluisasta kiekkomiehestään Niklas Hagmanista, vuoden 2018 joulukuussa. Ero tapahtui noin vuosi sen jälkeen, kun Niklas lopetti kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017. 

Lue myös: Piritta Hagman julkaisi itkuisen sometilityksen - sai julkkisnaisten sympatiat: "On ihan ok, ettei aina jaksa"

Pariskunta oli ollut tuolloin naimisissa 12 vuotta, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

niklas ja piritta hagman
Erosta huolimatta he ovat juhlivat viime joulua yhdessä. Kuva Kari Pekonen.

Lue myös: Niklas Hagman yllätettiin tekemässä erikoisia ostoksia – valjastiko ex-vaimo Piritta kiekkomiljonäärin juoksupojakseen?!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram, Kari Pekonen.
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!