Piritta Hagman

Piritta Hagman hekumallisena sänkykuvassa: "Alasti nukkumisessa on terveyshyötyjä"

Kotimaa | 21.09.2021 19:01

Naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti Piritta Hagman, 42, kertoo vinkkinsä parempaan jaksamiseen, ja tällä kertaa aiheena on yöunet.

Lue myös: Piritta Hagmanin rohkea seksikeskustelun aloitus: Huora tai ”helppo” ovat edelleen termejä naiselle

Hyvät unet eivät ole itsestäänselvyys.

- Minulle unenlaatu ja määrä ovat olleet haasteita jo vuosia, ja jokainen minuutti hyvää unta on kultaakin kalliimpi, Piritta toteaa Instagram-tilillään.

- Alasti nukkumisessa on terveyshyötyjä. Uni ja palautuminen ovat perusta terveyden ja erityisesti hormonitoiminnan kannalta, eli jokainen extraminuutti laadukasta unta saa meidät naiset ovuloimaan paremmin eli olemaan terveempi.

Piritta kertoo, että tutkimusten mukaan viileässä ja mahdollisimman pimeässä nukkuminen parantaa selkeästi unen laatua, ja alasti nukkuminen auttaa säätelemään kehon lämpötilaa. Myös lakanoiden materiaalin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota.

- Muita alasti nukkumisen hyötyjä: Iho-iho kontakti lisää rakkaushormoni oksitosiinin eritystä (tähän tarvitaan tietenkin kumppani) ja saattaa parantaa myös itsetuntoa, kaunotar vinkkaa.

Lue myös: Tämä Piritta Hagmanin upea alastonkuva sai valtavan kommenttiryöpyn - myös Niklas Hagman ilmaisi mielipiteensä!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!